Referenssit

Olemme olleet urakoitsijana useammissa rakennusalan palkintoja ja kunniamainintoja saaneissa kohteissa. Tutustu täällä tarkemmin muutamiin referenssikohteisiimme.

Meritori

Meritori

Espoon Aallokkoronnassa ja Meritorilla käynnissä oleva projekti on erikoisrakentamista vaativa urakka, jossa tehdään pinta- ja viherrakentamisen lisäksi vaativaa pohja- ja vesistörakentamista. Projektin etenemistä voi seuarata Tieluiskan blogista.

Laajasalontie Tieluiska

Laajasalontien uudistus

Laajasalontie muuttuu bulevardiksi eli puistokaduksi Yliskyläntien ja Koirasaarentien välillä. Ensimmäisessä vaiheessa Tieluiska urakoi kadun kunnostustyöt, uudisti kunnallistekniikkaa ja rakensi tilavarauksen raitiotielle.

Sompa 5

Sompasaaren suuri pintarakenneurakka vietiin maaliin onnistuneesti runsaista lisä- ja muutostöistä huolimatta. Kokonaisuuteen kuului monia eri katu- ja aukioalueita ympäri Kalasatamaa ja Sompasaarta. 

Ahvenistontie

Ahvenistontie

Ahvenistontie on saanut kokonaan uuden ilmeen tässä pitkässä projektissa. Vanhat tiet saivat väistyä uusien tieltä, kaistoja lisättiin, tehtiin uusia liikennejärjestelyjä sekä paljon valaistus-, viher ja kiveystöitä, joilla viimeisteltiin ympäristö. 

Tapiolanaukio

Tapionaukio

Kauppakeskus Ainoan edustalta poistunut bussien varrikkoalue muuttui boheemiksi oleskeluaukioksi. Lopputulos on upea, puisto sisältää paljon pieniä yksityiskohtia sekä arvokkaita ja näyttäviä materiaaleja.

Sompasaari

Tikkurilankosken puistoalueet

Tikkurilankosken puistoalue muuttui kulttuurihistoriansa arvoiseksi virkistysalueeksi. Projekti oli korkeatasoista ympäristörakentamista ja kohde palkittiin Vuoden ympäristörakenne 2022 palkinnolla.

Laajasalontie Tieluiska

Myyrmäen urheilupuisto

Myyrmäen urheilupuistossa toteutettiin mittava saneeraus ja uusien toimintojen rakentamisen projekti vuosina 2019-2021. Projektiin kuului muun muassa palloilukenttiä, leikkipaikka ja suomen suurimpiin kuuluva skeittipuisto.