Avoimet työpaikat

Töihin Tieluiskalle? Tällä sivulla julkaisemme avoimista työpaikoistamme. Voit myös hakea meille töihin avoimella työhakemuksella!

Miksi Tieluiska?

Vakavarainen

Vakavarainen työnantaja

Tieluiskalla olemme työllistäneet rakennusalan ammattilaisia jo lähes 50 vuotta. Tällä hetkellä työllistämme noin 140 työntekijää.

Työsuhde-etu

Kattavat työsuhde-edut

Tuemme henkilöstön työssäjaksamista liikunta ja hyvinvointieduin. Meillä on laaja vapaa-ajan vakuutusturva sekä kattava työterveyshuolto.

Kehittyminen

Osaamisen kehittäminen

Rohkaisemme henkilöstöä kehittämään omaa ammattiosaamistaan ja huolehdimme, että jokaisella on taskussaan tarvittavat pätevyydet työstään suoriutumiseen.

Oppilaitosyhteistyön kautta tarjoamme työharjoittelupaikkoja sekä mahdollisuuksia oppisopimusopiskeluun.

Tieluiska työnantajana

Tieluiska Oy on vakavarainen lähes 50-vuotias työnantaja, joka työllistää noin 140 rakennusalan ammattilaista Tieluiska, Torpanpiha ja TIEKA -brändiemme alla. Yrityksemme liikevaihto vuonna 2022 oli noin 40 miljoonaa euroa. 

Me Tieluiskalla rakennamme suunnitelmien mukaista infraa ja kestävää ympäristöä suurella antaumuksella. Voimavaramme on uskollisen ja päättäväisen henkilöstön kyky toimia parhaan mahdollisen taidon mukaan, jokainen omalla sektorillaan. Matalassa organisaatiossamme jokaisen työpanos on tärkeä, ja pystymme reagoimaan ketterästi matkan varrella tuleviin tilanteisiin.

”Antaumuksella, tosissaan, mutta ei totisesti.”

Tieluiska on hyvä paikka tehdä töitä. Pidämme huolta toisistamme, saamme vapautta ja kannamme vastuumme omasta tontistamme. Omasta työstä on helppo olla ylpeä, kun sen tekee aina niin hyvin kuin osaa. Meillä jokaisen suoritus on merkityksellinen.

Tieluiskalaisilla on pitkät urat talon palveluksessa, ja olemme haluttu työpaikka.

  Avoimet työpaikat

  Avoin hakemus

  Houkutteleeko ura Tieluiskalaisena? Lähetä avoin hakemus sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@tieluiska.fi tai hae meille alla olevan helpon ja nopean rekrybotin kautta!

  Mitä Tieluiskalaiset sanovat meistä

  Tule mukaan rakentamaan

  kestävää infraa!