Palvelut

Tieluiskan kattava palveluvalikoima koostuu niin infrarakennuspalveluista, ympäristörakentamista, kasvualustoista kuin kone- ja varaosamyynnistä.

Voimmeko olla projektissasi avuksi? 

Infrarakentaminen

Infrarakentaminen on rakennusalan osa-alue, joka keskittyy yhteiskunnan perusrakenteiden, kuten teiden, siltojen, raideverkkojen, vesihuollon ja viemäriverkostojen, sekä sähkö- ja tietoliikenneverkkojen rakentamiseen ja kunnossapitoon.

Infrarakentaminen on kriittinen yhteiskunnan toimivuuden ja kehityksen kannalta, sillä se luo puitteet monille muille elintärkeille toiminnoille, kuten liikenteelle, asumiselle ja taloudelliselle toiminnalle. Infrarakentaminen käsittää myös ympäristörakentamisen, kuten puistojen ja virkistysalueiden suunnittelun ja rakentamisen.

Stabilointi

Rakennekerroksen vahvistaminen eli stabilointi on prosessi, jossa parannetaan maaperän tai rakenteiden kestävyyttä ja vakautta. Stabiloinnilla voidaan muuttaa epävakaita ja kuormitukselle herkkiä maaperiä, kuten savea, turvetta tai niiden yhdistelmiä, vakaammiksi ja kantavammiksi rakennepohjiksi. Tämä tapahtuu sekoittamalla maaperään sideaineita, jotka voivat olla perinteisiä tai kierrätysmateriaaleista valmistettuja.

Tieluiskalla hyödynnämme myös yhdistelmästabilointiratkaisuja, jolloin samalla laitteistolla voidaan tehdä sekä massa- että pilaristabilointia, vain työkalua vaihtamalla. 

Kasvualustat

Torpanpiha® on Tieluiska Oy:n kasvualustatuotemerkki. Torpanpiha® myy ja valmistaa multaa vuosikymmenten kokemuksella perinteikästä reseptiikkaa noudattaen, Tieluiska Oy:n omilla multa-asemilla Espoossa ja Vantaalla. Multatuotteemme ovat tunnettuja korkea- ja tasalaatuisuudestaan. Käytämme vain puhtaita raaka-aineita luotettavista lähteistä. On kyse sitten pihanurmesta tai hyötypuutarhasta, meiltä saat aina rikkaruohotonta ja puhdasta multaa.

Konemyynti

TIEKA on Tieluiska Oy:n koneisiin ja tekniseen myyntiin liittyvä liiketoiminta. Tieka.fi:stä löydät uudet ja käytetyt työkoneet sekä monipuoliset huolto- ja varaosapalvelut.

Emulsiokylvö

Emulsiokylvö on tehokas menetelmä, jota käytetään erityisesti nurmikon kylvössä, maisemoinnissa ja eroosion hallinnassa. Nurmikon emulsiokylvössä käytetään hyväksi vesipisaran pintapainetta, jonka avulla kevyet siemenet saadaan leviämään kohteeseen tasaisesti. Emulsiolisäaineen avulla siemenet sitoutuvat kasvualustaansa, mikä edistää niiden kasvua.

Emulsiokylvnö käyttökohteiksi soveltuvat erityisen hyvin mm. sillankeilat, meluvallit, puistoalueet, teiden luiskat, teiden leikkaukset, golfkentät, laskettelurinteet ja pallokentät sekä eroosiosuojausta vaativat kohteet, tulva-alueiden sidonta, pilaantuneiden maiden maisemointi ja pölisevän maa-aineksen sitomista tarvitsevat kohteet.

Katso referenssimme

Laajasalontie Tieluiska

Laajasalontien uudistus

Laajasalontie muuttuu bulevardiksi eli puistokaduksi Yliskyläntien ja Koirasaarentien välillä. Ensimmäisessä vaiheessa Tieluiska Oy urakoi kadun kunnostustyöt, uudistaa kunnallistekniikkaa ja rakentaa tilavarauksen raitiotielle.

Tikkurilankosken pato

Tikkurilankosken puistoalue muuttui kulttuurihistoriansa arvoiseksi virkistysalueeksi. Projekti oli korkeatasoista ympäristörakentamista ja kohde palkittiin Vuoden ympäristörakenne 2022 palkinnolla.

Sompa 5

Sompasaaren suuri pintarakenneurakka vietiin maaliin onnistuneesti runsaista lisä- ja muutostöistä huolimata. Kokonaisuuteen kuului monia eri katu- ja aukioalueita ympäri Kalasatamaa ja Sompasaarta.