fbpx

pohjanvahvistus eli

Stabilointi

Rakennekerroksen vahvistaminen eli stabilointi kasvattaa pohjan kuormituskestävyyttä. Stabiloimalla savi-, siltti-, lieju- tai turvekerros vahvistetaan kantavaksi rakennepohjaksi sekoittamalla siihen sideainetta. 

Yhdistelmästabilointiratkaisullamme samalla laitteistolla voidaan tehdä sekä massa- että pilaristabilointia pelkällä työkalun vaihdolla.

Yhdistelmästabiloinnin

Hyödyt käytännössä

Laitteistolla voidaan vahvistaa sekä savialueita että turvetta tai näiden yhdistelmiä, yhdellä koneella, samalla käyntikerralla. Älykkään koneohjauksen ja telemetrian avulla voidaan varmistua työn laadusta jo työn aikana.

monipuoliset mahdollisuudet

Kompaktin kokoinen peruskone

Taittopuomilla varustetun peruskoneen ansiosta ulottuma on hyvä ja laite soveltuu myös ahtaisiin paikkoihin.

Modulaarinen pilarointimasto

Kompaktinkokoinen pilarointimasto, jota on helppo siirtää ja kuljettaa. Se koostuu moduuleista, joiden avulla kalusto on aina hankkeesi tarpeen mukainen.

Tehokas painesyötin

Painesyöttimen suuri teho mahdollistaa sideaineen syötön luotettavasti pitkänkin matkan päästä.

Massastabilointisekoitin

Tuttu ja käytännössä hyväksi todettu sekoitusteho ja -laatu.

Kiertotalous

Ympäristövastuullisuus

Stabilointilaitteistomme mahdollistaa myös kaikkien kierrätysmateriaaleista valmistettujen sideaineiden käytön tehokkaasti.  Lisäksi stabiloinnissa käytety koneet täyttävät viimeisimmät päästöluokitukset ja turvallisuusmääräykset.

Stabilointireferenssit

katu- ja väylärakentaminen

Laajasalontien uudistus

Tilaaja: Helsingin kaupunki

urheilupaikkarakentaminen

Myyrmäen liikuntapuisto

Tilaaja: Vantaan kaupunki

Autamme ratkaisemaan pohjanvahvistuksen ongelmia jo suunnitteluvaiheessa. Näin varmistetaan kokonaisedullisin ja tehokkain tapa työskennellä juuri sinun kohteessasi. Ammattilaisen apu on useimmiten ennakoiva ratkaisu niihin ongelmiin, jotka yleisesti ilmenevät vasta käytännön rakentamisen vaiheissa ja voivat aiheuttaa projektille huomattavan kustannusten nousun.

Kysy lisää!

Ville Niutanen
toimialajohtaja, pohjanvahvistus

puh. 040 511 1893
ville.niutanen@tieluiska.fi