Konemyynti

TIEKA on Tieluiska Oy:n työkoneisiin ja tekniseen myyntiin liittyvä liiketoiminta. Tiekan sivuilta löydät uudet ja käytetyt työkoneet sekä monipuoliset huolto- ja varaosapalvelut.   

Torpanpiha-logo

Murskat & muut koneet

Uudet ja käytetyt työkoneet tutuilta brändeiltä mm. Jonsson, Gradall ja FINN.

TIEKA on Tieluiska Oy:n konemyyntiin erikoistunut liiketoiminta, joka syntyi tarpeeseen palvella koneliiketoiminnan asiakkaita selkeämmin yhden nimen alla, samalla kun liiketoiminnan strategiaa ja edustuksia päivitettiin. TIEKA -nimi onkin suora lyhenne sanoista ”Tieluiskan kauppa”.

Meillä on Tieluiskalla kertynyt vankka kokemus koneiden käytöstä ja huollosta, sillä ensimmäisen Gradall-työkoneemme hankimme jo perustamisvuotenamme 1974. Sen lisäksi että olemme itse kokeneita työkoneiden käyttäjiä, me myös maahantuomme laadukkaita amerikkalaisia GRADALL työkoneita sekä FINN emulsiokylvölaitteita ja katekuoripuhaltimia.

Gradall on johtava viimeistely- ja erikoistöissä käytettävien koneiden valmistaja. Nämä korkealaatuiset Amerikkalaiset koneet ovat huomattavasti tehokkaampia kuin tavalliset kaivinkoneet, esimerkiksi maisemoinnissa ja ympäristörakentamisessa. Koneilla on matala työskentelyprofiili, hyvä ulottuvuus sekä erinomainen teleskooppipuomin antama työntö- ja vetokyky.

90-luvun lopussa aloitimme Gradall-koneiden jälleenmyyjänä Suomessa ja Baltian maissa. Olemme vastuussa maahantuonnista, huollosta ja varaosien toimituksesta ja vahvasti mukana jälkimarkkinoinnissa. Myymme lisäksi käytettyjä koneita Euroopan laajuisesti. Varaosavarasto sijaitsee toimipisteessämme Hyvinkäällä. Sujuvat viikoittaiset toimitukset tehtaalta USA:sta takaavat osien helpon saannin.

Olemme myös Amerikkalaisten FINN-koneiden virallinen jälleenmyyjä ja tuotamme koneisiin myös alkuperäiset varaosat sekä vastaamme koneiden ylläpidosta ja huollosta myös takuuajan jälkeen. Meillä on vankka kokemus kyseisistä koneista, olemmehan käyttäneet niitä jo yli 30 vuotta omissa urakointikohteissamme ja asiakkaiden erikois- ja viimeistelytöissä. FINN tuotemerkki on laajentanut tällä vuosituhannella koneiden maahantuonnin Suomeen sekä Baltian alueille.

Gradall ja FINN-koneiden lisäksi toimimme myös ruotsalaisten Jonsson-murskainten virallisena jakelijana ja konehuoltajana. Jonsson suunnittelee ja valmistaa maailman kestävimpiä vaativiin käyttökohteisiin soveltuvia tela-alustaisia murskaus- ja seulontalaitoksia.

TIEKA

Uudet & käytetyt koneet

  • Murskaimet ja seulat
  • Teollisuuskoneet
  • Infra- ja ympäristörakentamisen koneet

Tuotemerkit

  • Jonsson-koneet
  • Gradall-koneet
  • Finn-koneet

Palvelut

  • Huoltopalvelut
  • Varaosat
  • Räätälöinti
  • Vuokrakoneet

 

Ota yhteyttä:

Riku Yliniemi

0400 903 573

Muut palvelumme

Emulsiökylvö tieluiska

Emulsiokylvö

Emulsiokylvö on nopein, kustannustehokkain ja korkealaatuisin menetelmä nurmikon kylvössä, maisemoinnissa ja eroosion hallinnassa.

Kasvualustat

Kasvualustat

Laatumultaa Etelä-Suomen suurimmalta irtomullan valmistajalta. Myös räätälöidyt ja erikoistuotteet, multa-asemiltamme Espoosta ja Vantaalta.

Maanrakentaminen tieluiska

Stabilointi

Vahvista rakennuspohjasi Tieluiskan stabiloinnilla – tehokasta, monipuolista ja ympäristöystävällistä maanparannusta.