Yrityksestä

Tieluiska Oy tarjoaa infrarakennuspalveluita, ympäristörakentamista, kasvualustoja sekä kone- ja varaosamyyntiä noin 140 työntekijän voimin.

Tieluiska Oy – laadukasta rakennustyötä

lähes 50 vuotta

Tieluiska Oy on suomalainen yksityisomisteinen infrarakentaja, joka on toiminut jo vuodesta 1974. Työllistämme noin 140 maa- ja ympäristörakennusalan ammattilaista. Palvelutarjontamme koostuu infrarakennuspalveluista, ympäristörakentamista, kasvualustoista sekä kone- ja varaosamyynnistä. Yksi valttikorteistamme on yrityksen ketteryys suhteessa kokoon. Vuoden 2022 liikevaihtomme oli 40,7 miljoonaa euroa.

Työskentely Tieluiskalla on mutkatonta, ja oikealla asenteella pääsee pitkälle. Henkilöstöstä välitetään aidosti. Työyhteisön hyvä henki näkyy ja kuuluu niin asiakkaiden kuin kilpailijoidenkin suusta, sekä tuntuu työn laadussa. Motivoituneet työntekijät kantavat vastuunsa ja ovat ylpeitä työnsä tuloksista. Arvostamme innovatiivisuutta ja yrittäjähenkisyyttä. Halutessaan meillä saa kaikki mahdollisuudet kehittyä. Vapaus tuo vastuuta ja palkitsee työn mielekkyytenä, sillä meillä jokainen työntekijä on avainhenkilö.

Tieluiskan perustana on sitoutuminen laadukkaaseen infra- ja ympäristörakentamiseen, noudattaen etukäteen sovittuja suunnitelmia ja aikatauluja.

Otamme ennakkoluulottomasti käyttöön uusia ideoita ja toimintatapoja, ja työmme korkea laatu syntyy vahvasta asiantuntijuudesta, kokemuksesta ja kyvystä tuottaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja. 

Meidän käsissämme infrarakentaminen muotoutuu kestäväksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi, joka täyttää niin tämän päivän kuin huomisenkin tarpeet.

Pyrimme jatkossakin olemaan eturintamassa Etelä-Suomen infra- ja ympäristörakentamisen alalla, ollen alamme tuotteiden ja palveluiden suunnannäyttäjä. Innovaatioiden, kestävän kehityksen ja asiakaskeskeisen lähestymistavan avulla, me Tieluiskalla rakennamme tulevaisuuden infrastruktuuria ja ympäristöä – luotettavasti, sovitusti ja ennen kaikkea laatu edellä.

Tarjoamme markkinoiden laadukkaimpia multatuotteita, valmistettuna vastuullisesti ja asiakkaan toiveet huomioiden. Lisäksi maahantuomme ja myymme räätälöityjä työkoneita, jotka ovat suunniteltu teollisuuden vaativiinkin käyttötarkoituksiin.

Brändimme

Tieluiska logo

Tieluiska

Tieluiska on suomalainen yksityisomisteinen infrarakentaja, joka on toiminut jo vuodesta 1974. Työllistämme noin 140 maa- ja ympäristörakennusalan ammattilaista.

Torpanpiha-logo

Torpanpiha

Torpanpiha.fi on kuluttajien multaverkkokauppa! Käy sivuilla tutustumassa tuotteisiimme, arvioi tarpeesi helpon laskurin avulla ja tee tilaukset jopa 1-3 vrk toimitusajalla.

Tieka logo

Tieka

Maahantuomme ja myymme Gradall ja Jonsson koneita TIEKA nimellä. Tutustu palveluihimme Tieka.fi sivuilla!

Tieluiska-HelsinkiAirport-DSC_6352

vuoden kokemus

maa- ja ympäristörakennusalan ammattilaista

Liikevaihto vuonna 2022

Tieluiskan arvot