fbpx

Yleistä

Yrityksestä

Tieluiska Oy tarjoaa infrarakennuspalveluita, ympäristörakentamista, kasvualustoja sekä kone- ja varaosamyyntiä noin 140 työntekijän voimin. Yksi valttikorteistamme on yrityksen ketteryys suhteessa kokoon. Vuoden 2020 liikevaihtomme on 46,5 milj. €. Otamme ennakkoluulottomasti käyttöön uusia ideoita ja toimintatapoja. Työn laatu syntyy vahvasta asiantuntijuudesta, kokemuksesta ja kyvystä tuottaa kokonaisedulliset ratkaisut

mistä meidät on tehty?

Tieluiskan peruspilarit

Rakennamme laadukasta, suunnitelmanmukaista infraa ja ympäristöä sovitusti aikataulussa, valmistamme ja myymme maan parasta multaa, sekä maahantuomme ja myymme räätälöityjä koneita teollisuuden tarpeisiin.

Aiomme olla jatkossakin yksi johtavista Etelä-Suomalaisista infrarakentajista sekä ympäristörakentamisen ja alan tuotteiden edelläkävijä.

Alkuperäisenä liikeideana oli tarjota laadukasta ja tehokasta luiskakonetyötä tieluiskien ja rautatiepenkereiden viimeistelyyn. Laadukkuus ja tehokkuus ovat edelleen avainasemassa yrityksessämme, vaikka lähes 50 vuoden aikana ovat toimintamme monipuolistuneet ja laajentuneet.

Avaintekijänä henkilöstö

 Työskentely Tieluiskalla on mutkatonta, ja oikealla asenteella pääsee pitkälle. Henkilöstöstä välitetään aidosti. Työyhteisön hyvä henki näkyy ja kuuluu niin asiakkaiden kuin kilpailijoidenkin suusta, sekä tuntuu työn laadussa.

Motivoituneet työntekijät kantavat vastuunsa ja ovat ylpeitä työnsä tuloksista. Arvostamme innovatiivisuutta ja yrittäjähenkisyyttä. Halutessaan meillä saa kaikki mahdollisuudet kehittyä. Vapaus tuo vastuuta ja palkitsee työn mielekkyytenä, sillä meillä jokainen työntekijä on avainhenkilö.

perustettu

Työntekijää

milj. € liikevaihto

Kysy lisää!

info@tieluiska.fi

Harkkokatu 3, 05800 Hyvinkää
Suomi FINLAND

puh. 020 759 0400