Työmaapäällikkö

Haluatko työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittää ja kehittyä? Haemme infrarakentamisen kohteisiimme jo työkokemusta kartuttanutta työmaapäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Työmaapäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti infratyömaiden laadukkaasta ja tehokkaasta läpiviennistä. Hallitset laajalti infratyömaiden eri työvaiheet, aikataulutuksen, kustannushallinnan sekä huomioit niin laatu- kuin työturvallisuustekijät päivittäisessä tekemisessäsi. Toimit työmaan yhteyshenkilönä eri sidosryhmille. Toimit myös esihenkilönä työmaan työntekijöille sekä mahdolliselle työnjohtajille. Tukenasi työmaalla toimii aina työpäällikkö.

Työmaamme sijaitsevat pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Odotamme sinulta

  • Rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta
  • Vähintään viiden vuoden työkokemusta
  • Tietoteknisiä taitoja
  • Järjestelmällisyyttä sekä kykyä hallita kokonaisuuksia
  • Hyviä vuorovaikutus ja viestintätaitoja
  • Vahvaa asennetta ja tahtoa kehittyä yrityksen kasvun mukana

 

Tarjoamme työympäristön, jossa olet osa ammattitaitoista ja aikaansaavaa tiimiä. Tieluiska on tunnettu matalasta organisaatiorakenteesta, sitoutuneista ja pitkäaikaisista työntekijöistä ja luotettavasta maineestaan. Hyvän työympäristön, mielenkiintoisten työtehtävien ja mukavien työkavereiden lisäksi tarjoamme Sinulle mielenkiintoiset ja haastavat projektit, mahdollisuuden urakehitykseen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

 

Muita tarjoamiamme työsuhde-etuja ovat

  • Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu (e-passi)
  • Laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Kattava työterveyshuolto

 

Kiinnostuitko?

Teemme yhteistyötä haun osalta Talent Hunters Oy:n kanssa.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään sunnuntaihin 17.3.2024 mennessä osoitteeseen tinja.turkia@talenthunters.fi.

 

Tieluiska Oy täyttää tänä vuonna 50-vuotta. Tieluiska on vakavarainen yksityisomisteinen infrarakentaja, joka työllistää noin 140 maa- ja ympäristörakennusalan ammattilaista. Palvelutarjontamme koostuu infrarakennuspalveluista, ympäristörakentamista, kasvualustoista sekä kone- ja varaosamyynnistä. Vuoden 2022 liikevaihto oli 40,7 miljoonaa euroa. Tieluiska on palkittu viimeisten vuosien aikana useilla palkinnoilla, kuten Vuoden yritys (2022), Loistava yhteistyökumppani (VYRA 2022 & 2023) sekä Ympäristörakenne kilpailun voittaja (2022).  Tieluiskalla töitä tehdään ”Tosissaan, muttei totisesti”. Työskentely Tieluiskalla on mutkatonta, ja oikealla asenteella pääsee pitkälle. Työyhteisön hyvä henki näkyy ja kuuluu niin asiakkaiden kuin kilpailijoidenkin suusta, sekä tuntuu työn laadussa. Arvostamme innovatiivisuutta ja yrittäjähenkisyyttä. Halutessaan meillä saa kaikki mahdollisuudet kehittyä.

Mitä Tieluiskalaiset sanovat meistä