Myyrmäen urheilupuisto

  • Projektin kesto: kolmessa vaiheessa vuosina 2019-2021
  • Tilaaja: Vantaan kaupunki
  • Sijainti: Myyrmäki, Vantaa

Myyrmäen urheilupuiston saneereus

Projektissa toteutettiin Myyrmäen urheilupuiston saneeraus sekä rakennettiin uusia toimintoja alueelle, jolla oli ennestään jalkapallokenttä, jäähalli sekä jalkapallostadion. Projekti toteutettiin kolmessa eri vaiheessa vuosien 2019-2021 aikana. 

Ensimmäisessä vaiheessa rakennettiin uusia kevyen liikenteen väyliä, palloilukenttiä, leikkipaikka sekä lähiliikuntapaikka.

Toisessa vaiheessa rakennettiin uusi skeittipuisto ja kolmannessa vaiheessa uusi parkkialue.

Myyrmäen urheilupuiston skeittipuisto on etelä-suomen kattavin ja yksi suomen suurimmista.

Korona pandemian tuomat haasteet

Skeittipuiston rakentamisen aikaan korona pandemia oli suomessa pahimmillaan ja maahantulo rajoitukset olivat tiukat. Alan tekijät ovat pääosin Kanadasta, joten heidän saaminen suomeen oli epävarmaa. Puisto saatiin kuitenkin aikataulun puitteissa valmiiksi.

Muita projekteja

Sompa 5

Sompasaaren suuri pintarakenneurakka vietiin maaliin onnistuneesti runsaista lisä- ja muutostöistä huolimata. Kokonaisuuteen kuului monia eri katu- ja aukioalueita ympäri Kalasatamaa ja Sompasaarta.

Tikkurilankosken puistoalueet

Tikkurilankosken puistoalue muuttui kulttuurihistoriansa arvoiseksi virkistysalueeksi. Projekti oli korkeatasoista ympäristörakentamista ja kohde palkittiin Vuoden ympäristörakenne 2022 palkinnolla.

Laajasalontie Tieluiska

Laajasalontien uudistus

Laajasalontie muuttuu bulevardiksi eli puistokaduksi Yliskyläntien ja Koirasaarentien välillä. Ensimmäisessä vaiheessa Tieluiska Oy urakoi kadun kunnostustyöt, uudistaa kunnallistekniikkaa ja rakentaa tilavarauksen raitiotielle.