fbpx

Tieluiskalle töihin?

Avoimet työtehtävät Tieluiskalla

Avoimet työpaikat

Tällä sivulla julkaisemme avoimet työtehtävät. Tervetuloa mukaan joukkoon!

Hae alla olevalla lomakkeella

Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja säilytämme niitä tarpeen vaatiessa kaksi vuotta.

Tieluiska Oy on suomalainen yksityisomisteinen infrarakentaja. Työllistämme jo noin 140 maa- ja ympäristörakennusalan ammattilaista. Yhdistämme kokemuksen ja osaamisen vaativista infraprojekteista viherrakentamisen laatuun. Tarjoamme asiakkaillemme sekä suurempia infrarakentamisen kokonaisprojekteja, että pienempiä erityistä osaamista vaativia projekteja. Yrityksemme tunnetaan myös laadukkaan kasvualustan tuottajana – valmistamme ja myymme Torpanpiha® multaa Espoossa ja Vantaalla sekä maahantuomme Gradall ja Jonsson koneita.

Maansiirtokoneiden asentaja / kuljettaja

Vahvistamme mullanjalostustiimiämme ammattitaitoisella maansiirtokoneiden asentajalla, jonka hyppysissä hoituu seulojen, pyöräkuormaajien ja kaivinkoneiden huollot, korjaukset ja kunnossapitotehtävät kentällä sekä maastossa. Merkkeinä mm. Metso, Volvo, Caterpillar. Työ vaatii joustavaa asennetta, sillä tilanteet vaihtelevat ja sesonkiaikaan kesällä työpäivät voivat venyä pitkiksikin.

Aina ei onneksi korjattavaa ole, joten tehtävänkuvaan kuuluu myös koneenkuljettajan työt multa-asemillamme Vantaan Länsisalmessa ja Espoon Ämmässuolla sekä vaihtelevilla materiaalihankinta työmailla Etelä-Suomen alueella. Kuljettajan työhön saat koulutuksen, riittää että koneiden käsittelytaitoa löytyy.

Lue lisää täältä ja hae paikkaa!

 

Tarjouslaskija

Haemme palvelukseemme tarjouslaskijaa. Saatat olla jo kivenkova urakkalaskija tai voit kasvaa meillä sellaiseksi. Meillä työskentelet itsenäisessä roolissa, jossa vastaat osaltasi tarjottavien infrakohteiden määrälaskennasta ja hinnoittelusta. Tukenasi on kokenut tiimimme, jossa yhdistyy työpäälliköt ja urakkalaskennan ammattilaiset.

Tarjoamme infrarakentamisen näköalapaikan vakavaraisessa ja hyvämaineisessa perheyrityksessä. Organisaationa olemme notkea ja toimintamallimme on suoraviivainen.

Lue lisää täältä

Työmaainsinööri

Haemme pääasiassa Etelä-Suomessa sijaitseville työmaillemme työmaainsinööriä vakituiseen työsuhteeseen

Työnkuva on monimuotoinen ja muokataan valittavan henkilön taitotasoja ja toiveita vastaavaksi.

Hoidat työmaan hallintoon liittyviä tehtäviä mm. työnaikainen suunnittelun ohjaus, aikataulujen laatiminen ja toteutuksien seuranta, kustannusten laskenta. Lisäksi varmistat osaltasi ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumisen ja osallistut hankintojen valmisteluun.

Tarjoamme infrarakentamisen näköalapaikan vakavaraisessa ja hyvämaineisessa perheyrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoiset työkaverit. Organisaationa olemme notkea ja toimintamallimme on suoraviivainen.

Lue lisää täältä

Työmaapäällikkö

Haemme palvelukseemme työmaapäällikköä. Oletko ammattiylpeydellä varustettu kokenut infra-alan ammattilainen tai sellaiseksi tosissaan aikovaa tekijä?

Toimit itsenäisessä roolissa vastaten työmaiden johtamisesta tehokkaasti ja taloudellisesti nykypäivän työkaluja apuna käyttäen. Esimiehenä vastaat myös aikataulu-, laatu- ja työturvallisuustavoitteista, tukenasi on kokenut organisaatiomme. Työkohteemme sijaitsevat pääasiassa Etelä-Suomessa.

Tarjoamme infrarakentamisen näköalapaikan vakavaraisessa ja hyvämaineisessa perheyrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen, hyvän työilmapiirin ja ammattitaitoiset työkaverit. Organisaationa olemme notkea ja toimintamallimme on suoraviivainen. Raportoit tehtävässäsi työpäällikölle.

Lue lisää täältä 

Infrarakentaja

Etsimme ammattitaitoista infrarakennustyöntekijää / maanrakentajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työ on monipuolista infrarakentamista, sisältäen mm. kaivinkoneen perämiestyötä, rakennusten pohjien tekoa, putkitöitä sekä katujen rakentamisen maanrakennustyötä. Kohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla. Työssä on työehtosopimuksen mukainen koeaika.

Lue lisää täältä 

Viherrakentaja

Olemme aina kiinnostuneita ammattitaitoisista viherrakentajista. Vaikka meillä ei ole tällä hetkellä avointa paikkaa, otamme avoimia hakemuksia vastaan silmällä pitäen kautta 2023. 

Lue lisää täältä.

 

Avoin hakemus

Meillä saattaa ensi kauden alkaessa olla töitä ahkerille ja heittäytymiskykyisille tyypeille maa- ja ympäristörakentamisen parissa. 

Asioita joita arvostamme on rehellisyys ja työtäpelkäämätön asenne, sekä ennenkaikkea maalaisjärki. Hurtti huumori ja pitkä pinna on plussaa tässä porukassa! Lähetä vapaamuotoinen hakemus oheisella lomakkeella tai sähköpostilla ja kerro miten Sinä täydentäisit tiimiämme.

rekrytointi@tieluiska.fi

Liitä mukaan tarvittavat dokumentit (CV, suosittelijat, yms).

Voit lähettää avoimen hakemuksen.

Kerrothan viestissä osaamisestasi konkreettisesti, kokemuksestasi ja toiveita työnhaussasi. Säilytämme hakemuksia tarpeen vaatiessa kahden vuoden ajan.

Suomalainen perheyritys 40-vuotisella historialla

Meitä on jo yli sata Tieluiskalaista. Teemme työtämme ammattitaidolla ja olemme työmme tuloksista ylpeitä. Pitkän historian aikana meille on kasvanut juuret joita arvostamme suuresti.

Sopivan kokoinen

Yhteistyökumppanina olemme ketterämpi käänteissämme kuin monet ”suuremmat laivat” mutta samalla riittävän suuri ja kalustoltaan omavarainen tehokkaaseen toteutukseen.

Henkilökohtainen

Sopivan kokoiselta kumppanilta tavoitat aina oikean henkilön joka vastaa projektista ja osaa vastata kysymyksiisi.

Alusta loppuun

Maanmittauksesta pohja- ja maanrakentamisen kautta pintatöihin. Omat kasvualustatuotteet viimeistelevät laadun.

Kysy lisää

Kerro meille tarpeistasi, tarjoamme varmasti kustannustehokkaan ja joustavan ratkaisun.

Hyvinkään Tieluiska Oy, Toimisto

Harkkokatu 6,
05800 Hyvinkää

Ajo-ohjeet

Vantaan multa-asema

Pitkäsuontie 2,
01230 Vantaa

Ajo-ohjeet

Espoon multa-asema

Ämmässuonkuja 3,
02820 Espoo

Ajo-ohjeet

Tieluiska Oy

Y-tunnus: 0597303-9

Hallinto ja infrarakentaminen

Harkkokatu 3
05800 Hyvinkää

puh: 020 759 0400
fax: 019 485 278
Avoinna: ma-pe 8-16
info@tieluiska.fi

Korjaamo ja huoltopalvelut

Harkkokatu 6
05800 Hyvinkää

puh: 020 759 0400
info@tieluiska.fi

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoitteemme: 003705973039
Verkkolaskuoperaattori:  Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

page1image4030978096

Paperilaskut:
Tieluiska Oy 05973039
PL 100
80020 Kollektor Scan

Sähköpostilla PDF-laskut:
invoice-05973039@kollektor.fi

Lataa Laskutusohjeemme (PDF)

Tilatessamme ilmoitamme teille työmaanumeron, joka tulisi olla laskussa ostajan viitteenä, Finvoice-standardin mukaisessa kentässä OrderIdentifier. Laskutusohjelmassanne kentän nimi voi olla esim. Tilausnumero, Viitteenne tai Merkki. Kyseisessä kentässä ei saa olla työmaanumeron lisäksi muuta tietoa. Huomioittehan, että jokaisen työmaan lasku tulee lähettää omana laskunaan.
Tämä toimintamalli helpottaa laskujen automaattista käsittelyä merkittävästi.

Laadukas multa myös yksityisasiakkaille!

Torpanpiha® -tuoteperhe

Puhtaat ja laadukkaat multatuotteemme on saatavilla myös yksityisasiakkaille, noudettuna tai kotiin toimitettuna! Lue lisää:
www.torpanpiha.fi

Vantaan multa-asema

Länsisalmi
Pitkäsuontie 2, 01230 Vantaa
puh. 020 759 0452

Avoinna:
Ma-Pe 7.00–15.30

kasvualustat@tieluiska.fi

Espoon multa-asema

Ämmässuo
Ämmässuonkuja 3, 02820 Espoo
puh. 020 759 0455

Avoinna:
Ma-Pe 7.00–15.30

kasvualustat@tieluiska.fi