fbpx

GRADALL

Erikoistyökoneet

KAIVOSKONEET

 • Suunniteltu antamaan lisää ulottuvuutta, lisää liikkuvuutta sekä lisää vääntövoimaa tehtävään työhön, jotka tekevät selkeän eron samanlaisiin muihin koneisiin.
 • Kaikki mallit on varusteltu Mercedes OM sarjan Diesel moottoreilla.
 • Hyvän stabiliteetin ansiosta, Gradall koneet voivat nostaa edestä, takaa ja molemmilta sivuilta sekä kuljettaa raskaita lasteja
 • Automaattiset kaivamisjarrut tuottavat käytännöllistä sekä aikaa säästävää tuottavuutta.
 • Teleskooppivarsi on nostettu pois näkökentästä kuljetuksen ajaksi.
 • Lyhyet liikeradat tekevät koneen käytön mahdolliseksi ahtaissakin oloissa ja matala rakenne auttaa työskentelemään tiloissa, joissa on rajoitettu korkeus.
Gradall XL 7320

Gradall XL 7320 on suurille kaivoksille suunnattu rusnaus eli turvallisuustyömalli, jolla tehdään työympäristöstä turvallisempi poistamalla korkeuksista irtokivet, jotka voivat aiheuttaa turvallisuus- riskin tippumalla työntekijöiden päälle.

TELAKAIVINKONEET

 • Gradall valmistaa kaikki alavaunut omana tuotantonaan, joka varmistaa erittäin vakaan työskentelyn hankalissakin olosuhteissa
 • Vakaan alusta muuntautuvalle jatkovarrelle, joka liikkuu edestakaisin ja työskentelee kivillä syvässä mudassa sekä mäkisillä alueilla.
 • Kaikki mallit on varusteltu Mercedes Benz OM906 sarjan Diesel moottoreilla ja Gradall teleskooppipuomilla
 • 2015 vuoden alussa kaikissa malleissa on Volvo moottorit
Gradall XL 5200 III

Gradall XL 5200 III on tela-alustainen kaivinkone malli, jolla pystytään toimimaan vaikeampi kulkuisissa maastoissa helpommin telojen avulla.

PYÖRÄALUSTAISET KAIVINKONEET

 • Hyteissä on helppokäyttöiset joystick-ohjaimet ja polkimet koneen ohjaamista varten
 • Lisäosat kuten kauhat, vasarat, kourat ja jatkovarret ovat saatavilla ja ne on helppo vaihtaa ja näin ollen muunnella koneen käyttötarkoitusta
Gradall XL 5300 III

Gradall XL 5300 III on pyöräalustainen malli, jolla työskennellään enimmäkseen kovilla alustoilla, koska sen pyörät eivät toimi kunnolla pehmeillä alustoilla uppoamisen takia.

KONEET TERÄS- JA METALLITEOLLISUUTEEN

 • Nämä teolliset huoltokoneet on rakennettu ja testattu kovaan, mutta
  tehokkaaseen työhön
 • Lisäjatkovarren toimintasäde, ainutlaatuinen liikerata ja kaikissa koneissa puomin 360º kiertävä liike takaavat täyden suorituskyvyn
 • Kaikki mallit on varusteltu Mercedes Benz OM906 sarjan Diesel moottoreilla
  ja Gradall teleskooppipuomilla
 • Toimiakseen tuotantokerroksessa kone voidaan muokata täysin sähkökäyttöiseksi ja radio-ohjauksella toimivaksi
 • Hyteissä on helppokäyttöiset SAE-standardin joystick-ohjaimet ja polkimet koneen ohjaamista varten
 • Lisäosat kuten kauhat, vasarat, porat, jatkovarret ja repijät ovat saatavilla kaikkiin malleihin
 • Sekä tela-, että pyöräalustaiset mallit
Gradall XL5310

Gradall XL5310 on teräs- ja metalliteollisuuteen tarkoitettu erikoistyökone, jolla voidaan työskennellä vaarallisissa tai vaikeissa olosuhteissa. Nämä työkoneet toimivat joko säh¬kö- tai dieselmoottorin voimin. Konetta voi ohjata myös kauko-ohjauksella.

TELAKAIVINKONEET

Rautateiden huoltoon ja korjaukseen tarkoitetut koneet ovat yhdistelmä erittäin joustavaa liikkumista yhdistettynä monipuolisiin toimilaitteisiin. Kiitos teleskooppivarren suunnittelun ja matalan profiilin, kaivinkoneet voivat työskennellä tehokkaasti rajoitetuissa korkeuden ulottuvuuksissa, kuten ajojohtojen alla, tunneleissa ja siltojen alla.

Rautateiden kunnossapitokoneet yhdistävät harvinaislaatuisen lajitelman erityisiä liikkuvuusvaihtoehtoja. Ne ovat ihanteellisia ratkaisuja lähiliikenneraiteiden huoltotöihin, risteysten rakentamiseen ja korjaamiseen, sekä maanvyörymien siivoamiseen. Rautatievarusteltu alavaunu edesauttaa Gradall koneiden liikkumisen nopeasti ratakiskoilla.

Pneumaattinen alavaunu vakautuksella tarjoaa vakautta niin kiinteällä alustalla kuin sorallakin. Erilaiset lisäosat, kuten kauhat, vasarat ja kourat, tarjoavat erilaisia toimintoja.

Gradall XL 3300RR

Gradall XL 3300RR on rautatie malli, jolla pystytään liikkumaan niin rautateillä kuin myös muillakin kovilla alustoilla. Käytetään rautateiden kunnostustöissä ja helpottaa esimerkiksi rautateiden varsien siistimistä.

KUORMA-AUTOALUSTAINEN KAIVINKONE

Tällä mallilla voidaan ajaa työmaalta toisille, jopa moottoritiellä. Ja mikä parasta, se voidaan ajaa omaan halliin turvaan yöksi. Nämä ovat etuja, jotka ovat tehneet Gradallin kuorma-autoalustaisen kaivinkoneen suunnittelusta kuuluisan koko maailmassa jo yli puolen vuosisadan ajan.

Gradall XL 5100

Gradall XL 5100 on kaivinkone, joka on kuorma-auton alustalle rakennettu malli, jolla on helppo suorittaa pitkiä siirtoja työmaalta toiselle suhteellisen nopeasti. Tämä kuitenkin rajoittaa jonkin verran sen käyttö mahdollisuuksia.

Haluatko lisätietoja?

Onko mielessäsi jotain mitä et kenties suoraan sivuillamme näi? Kysy vaihtoehtoja ja tarvittaessa mahdollisia muutostöitä.

Autamme mielellämme, kerromme aiemmin tehdyistä modifikaatioista ja tarvittaessa suunnittelemme yksilöllisen koneen juuri Teidän tarpeisiinne.

MYYNTI

Riku Yliniemi
Puh. 0400 903 573, Myyntijohtaja

VARAOSAT

Timo Bäck
Puh. 0400 819 482, Varaosapäällikkö

HUOLTO

Toni Möttönen
Puh. 040 825 6069, Huoltopäällikkö

Tieluiska Oy

Y-tunnus: 0597303-9

Hallinto ja infrarakentaminen

Harkkokatu 3
05800 Hyvinkää

puh: 020 759 0400
fax: 019 485 278
Avoinna: ma-pe 8-16
info@tieluiska.fi

Korjaamo ja huoltopalvelut

Harkkokatu 6
05800 Hyvinkää

puh: 020 759 0400
info@tieluiska.fi

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoitteemme: 003705973039
Verkkolaskuoperaattori:  Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

page1image4030978096

Paperilaskut:
Tieluiska Oy 05973039
PL 100
80020 Kollektor Scan

Sähköpostilla PDF-laskut:
invoice-05973039@kollektor.fi

Lataa Laskutusohjeemme (PDF)

Tilatessamme ilmoitamme teille työmaanumeron, joka tulisi olla laskussa ostajan viitteenä, Finvoice-standardin mukaisessa kentässä OrderIdentifier. Laskutusohjelmassanne kentän nimi voi olla esim. Tilausnumero, Viitteenne tai Merkki. Kyseisessä kentässä ei saa olla työmaanumeron lisäksi muuta tietoa. Huomioittehan, että jokaisen työmaan lasku tulee lähettää omana laskunaan.
Tämä toimintamalli helpottaa laskujen automaattista käsittelyä merkittävästi.

Laadukas multa myös yksityisasiakkaille!

Torpanpiha® -tuoteperhe

Puhtaat ja laadukkaat multatuotteemme on saatavilla myös yksityisasiakkaille, noudettuna tai kotiin toimitettuna! Lue lisää:
www.torpanpiha.fi

Vantaan multa-asema

Länsisalmi
Pitkäsuontie 2, 01230 Vantaa
puh. 020 759 0452

Avoinna:
Ma-Pe 7.00–15.30

kasvualustat@tieluiska.fi

Espoon multa-asema

Ämmässuo
Ämmässuonkuja 3, 02820 Espoo
puh. 020 759 0455

Suljettu talvikaudeksi

kasvualustat@tieluiska.fi