Tarjouslaskija

Haluatko työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittää ja kehittyä? Haemme kokemusta kartoittanutta tarjouslaskijaa. 

Vastaat työssäsi tarjottavien infrakohteiden määrälaskennasta ja hinnoittelusta. Arvostamme vankkaa kokemusta rakennusalasta sekä tarjous- ja määrälaskennasta. Tunnet alan sopimuskäytäntöä ja rakennusalan määräyksiä. Toimit työssäsi itsenäisesti ja tarkasti. Paineensietokykysi on huippuluokkaa. Omaat hyvät neuvottelutaidot ja teet sujuvasti yhteistyötä yrityksen sisällä ja yhteistyökumppaneiden kanssa.

Työhuoneesi sijaitsee Hyvinkäällä, Harkkokatu 3.

Tarjoamme sinulle uudenaikaisen työympäristön, mielenkiintoiset työtehtävät, osaavan tiimin tuen sekä kilpailukykyisen palkkauksen.

Muita tarjoamiamme työsuhde-etuja ovat

– Lounasetu
– Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu (e-passi)
– Laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
– Kattava työterveyshuolto

Kiinnostuitko?

Teemme yhteistyötä haun osalta Talent Hunters Oy:n kanssa.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään sunnuntaihin 17.3.2024 mennessä osoitteeseen tinja.turkia@talenthunters.fi.

 

Tieluiska Oy täyttää tänä vuonna 50-vuotta. Tieluiska on vakavarainen yksityisomisteinen infrarakentaja, joka työllistää noin 140 maa- ja ympäristörakennusalan ammattilaista. Palvelutarjontamme koostuu infrarakennuspalveluista, ympäristörakentamista, kasvualustoista sekä kone- ja varaosamyynnistä. Vuoden 2022 liikevaihto oli 40,7 miljoonaa euroa. Tieluiska on palkittu viimeisten vuosien aikana useilla palkinnoilla, kuten Vuoden yritys (2022), Loistava yhteistyökumppani (VYRA 2022 & 2023) sekä Ympäristörakenne kilpailun voittaja (2022).  Tieluiskalla töitä tehdään ”Tosissaan, muttei totisesti”. Työskentely Tieluiskalla on mutkatonta, ja oikealla asenteella pääsee pitkälle. Työyhteisön hyvä henki näkyy ja kuuluu niin asiakkaiden kuin kilpailijoidenkin suusta, sekä tuntuu työn laadussa. Arvostamme innovatiivisuutta ja yrittäjähenkisyyttä. Halutessaan meillä saa kaikki mahdollisuudet kehittyä.

Mitä Tieluiskalaiset sanovat meistä