Kenttähuoltoinsinööri

Haluatko työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittää ja kehittyä? Haemme Tieluiskan konemyyntiin (TIEKA) ammattitaitoista kenttähuoltoinsinööriä.

Vastaat työssäsi seulojen ja murskien huollosta, korjaamisesta, teknisestä tuesta sekä käyttökoulutuksista. Vastuualueesi kuuluu takuuasioiden hoitaminen suoraan valmistajan kanssa sekä uusasiakashankinnan   edistäminen yhdessä varsinaisen myynnin kanssa. Lisäksi työtehtävääsi kuuluvat varaosamyynnin edistäminen, käytettyjen – ja vuokrakoneiden ylläpito sekä tarvittavat kuntoraportit.

Olet ratkaisukeskeinen ja omaat hyvät asiakaspalvelu ja neuvottelutaidot. Teet sujuvasti yhteistyötä yrityksen sisällä ja yhteistyökumppaneiden kanssa. Urakointikentän tuntemuksen katsomme eduksesi.

Toivomme sinulta

 • Sähköpuolen osaamista korkeajännitelaitteista
 • Työkokemusta vastaavista tehtävistä 5 vuoden ajalta
 • Kone- ja laiteautomaation tuntemusta

Tarjoamme Sinulle

 • Vakituisen työtehtävän ja asiallisen työympäristön
 • Tiimityön, jossa on yhdessä tekemisen hyvä henki
 • Kilpailukykyisen ansiotason
 • Itsenäisen työtehtävän

  Kiinnostuitko? Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteella rekrytointi@tieluiska.fi.

  Lisätietoja tehtävästä antaa TIEKAN toimialajohtaja Riku Yliniemi riku.yliniemi@tieluiska.fi puh. 040 090 3573  www.tieka.fi

  Tieluiska Oy täyttää tänä vuonna 50-vuotta. Tieluiska on vakavarainen yksityisomisteinen yritys, joka työllistää noin 140 osaajaa eri aloilta. Palvelutarjontamme koostuu infrarakennuspalveluista, ympäristörakentamista, kasvualustoista sekä kone- ja varaosamyynnistä. Vuoden 2023 liikevaihto oli 45.1 miljoonaa euroa. Tieluiskalla töitä tehdään ”Tosissaan, muttei totisesti”. Työskentely Tieluiskalla on mutkatonta, ja oikealla asenteella pääsee pitkälle. Halutessaan meillä saa kaikki mahdollisuudet kehittyä. Tieluiskan koneisiin ja tekniseen myyntiin liittyvä liiketoiminta käyttää nimeä TIEKA.

  Mitä Tieluiskalaiset sanovat meistä