fbpx

Turvallisuus työmaalla on meille erittäin tärkeää.

Videolla kerrotaan haasteista työmaalla näkymisessä. Kaivinkoneesta katsottuna näkyvyys on rajallinen – jalankulkijan on tärkeää tehdä itsensä näkyväksi. On erityisen tärkeää, että koneen kuljettajalla ja työmaalla liikkuvilla jalkamiehillä on yhteinen merkkikieli, jolla ilmoittaa liikehdintä koneen ympäristössä.
[/et_pb_column][/et_pb_row]

Haaste

Työmaalla liikkujat eivät välttämättä ymmärrä miltä työmaa näyttää kaivinkoneen kuljettajan silmin. Näkyvyys työmaalla kaivinkoneesta katsottuna on hyvin rajallinen. Kuljettaja näkee koneesta hieman oikealle etuviistoon ja vasemmalle sivulle. Koska kuljettajalla on työn teossa monta muutakin tarkasteltavaa asiaa, saattaa peileissä vilahtava henkilö olla näkvyissä vain pienen hetken.

Ratkaisu

Lähestyessäsi työmaata, pidä huoli että koneen kuljettaja näkee sinut. On hyvä tapa vaikka heilauttaa kättä, ja odottaa vastaavaa merkkiä kuljettajalta, jotta varmistut tulleesi nähdyksi. Hyvä tapa on lähestyä konetta edestä. Älä koskaan lähesty konetta sen takapuolelta. Autetaan me jalankulkijat kuljettajaa olemalla näkyviä!
[/et_pb_section]

Hyvinkään Tieluiska Oy

tarjoaa kokonaisvaltaisia infrarakentamisen palveluita, kasvualustoja sekä kone- ja varaosamyyntiä reilun 130 työntekijän voimin. Tieluiskan valttikortteina ovat yrityksen vakavaraisuus, ketteryys ja sopiva koko. Pystymme tarjoamaan henkilökohtaista palvelua ja vastaamaan suoraan asiakkaan kysymyksiin. Luotettavuus näkyy työn laadussa ja palautteessa, jota saamme yhteistyökumppaneiltamme toimialasta riippumatta.

Suositteluaste (NPS) 02/2020