Työmaainsinööri

Haluatko työskennellä mielenkiintoisissa projekteissa jatkuvasti kasvavassa yrityksessä, jossa on mahdollisuus kehittää ja kehittyä? Haemme infrarakentamisen kohteisiimme jo työkokemusta kartuttanutta työmaainsinööriä vaikituiseen työsuhteeseen.

Työmaainsinöörinä Tieluiskalla tehtäviisi kuuluu työmaan hallintoon liittyvät työt kuten työnaikainen suunnittelun ohjaus, aikataulujen laatiminen ja toteutuksen seuranta, kustannusten laskenta ja seuranta sekä työmaan dokumentointi. Lisäksi varmistat osaltasi ympäristö- ja laatujärjestelmien toteutumisen ja osallistut hankintojen valmisteluun. Työmaamme sijaitsevat pääsääntöisesti Etelä-Suomen alueella.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme sinulta

  • Rakennusmestarin tai rakennusinsinöörin koulutusta
  • Vähintään kahden vuoden työkokemusta
  • Hyvää kirjallista suomen kielen taitoa sekä vuorovaikutus ja viestintätaitoja 
  • Järjestelmällisyyttä sekä kykyä hallita laskenta- ja aikatauluohjelmia
  • Hyvää asennetta ja tahtoa kehittyä yrityksen kasvun mukana 
  • Oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja

Tarjoamme työympäristön, jossa olet osa ammattitaitoista ja aikaansaavaa tiimiä. Tieluiska on tunnettu matalasta organisaatiorakenteesta, sitoutuneista ja pitkäaikaisista työntekijöistä ja luotettavasta maineestaan. Hyvän työympäristön, mielenkiintoisten työtehtävien ja mukavien työkavereiden lisäksi tarjoamme Sinulle kilpailukykyisen palkkauksen. 

Muita tarjoamiamme työsuhde-etuja ovat 

  • Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu (e-passi)
  • Laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • Kattava työterveyshuolto 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteella rekrytointi@tieluiska.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa työpäällikkö Jani Juvonen, jani.juvonen@tieluiska.fi tai 050 317 2626.

Tieluiska Oy täyttää tänä vuonna 50-vuotta. Tieluiska on vakavarainen yksityisomisteinen infrarakentaja, joka työllistää noin 140 maa- ja ympäristörakennusalan ammattilaista. Palvelutarjontamme koostuu infrarakennuspalveluista, ympäristörakentamista, kasvualustoista sekä kone- ja varaosamyynnistä. Vuoden 2022 liikevaihto oli 40,7 miljoonaa euroa. Tieluiska on palkittu viimeisten vuosien aikana useilla palkinnoilla, kuten Vuoden yritys (2022), Loistava yhteistyökumppani (VYRA 2022 & 2023) sekä Ympäristörakenne kilpailun voittaja (2022).  Tieluiskalla töitä tehdään ”Tosissaan, muttei totisesti”. Työskentely Tieluiskalla on mutkatonta, ja oikealla asenteella pääsee pitkälle. Työyhteisön hyvä henki näkyy ja kuuluu niin asiakkaiden kuin kilpailijoidenkin suusta, sekä tuntuu työn laadussa. Arvostamme innovatiivisuutta ja yrittäjähenkisyyttä. Halutessaan meillä saa kaikki mahdollisuudet kehittyä.

Mitä Tieluiskalaiset sanovat meistä