fbpx

Turvallinen koulutie Laajasalontien katujärjestelyiden työmaa-aikana on yhteinen asia

  • Julkaistu: 15 huhtikuuta 2021
  • Tiedoksi erityisesti koululaisille ja heidän vanhemmilleen.

Koirasaarentie – Laajasalontie – Kuvernöörintie -risteysalueella alkaa vesihuollonrakentaminen sekä kallion louhintatyöt huhtikuussa 2021. 

Turvallinen kulku kouluun Koirasaarentieltä Laajasalontien yli Kuvernöörintielle on mahdollista koko ajan. Rakennustyön vuoksi osa suojateistä ei ole käytössä. Nykyisiä kävelyteitä kavennetaan tai niiden reittiä ohjataan toisin. Muutokset ja ja suojateiden sulkeminen tehdään aitaamalla, liikennemerkkiopastein ja opastenuolilla, jotta kulku on sujuvaa ja turvallista.

Koulutiellä kulkijoiden on tärkeää huomioida muuttuvat reitit. Pienten koululaisten vanhempien on hyvä käydä ohjeet läpi lasten kanssa.

Kallionlouhintatyöt voivat edellyttää jalankulkijoiden ja autoliikenteen väliaikaista pysäyttämistä.

Jokaisella pysäyttämistä vaativalla kulkureitillä on tällöin huomioväreihin pukeutunut pysäytyshenkilö. Pysäytys kestää muutaman minuutin – odotathan rauhallisesti, että saat luvan jatkaa matkaa. Koulumatkaan kannattaa varata myös muutama minuutti lisäaikaa.

autoja tiellä

Väliaikainen kävelysilta valmistuu ennen Reposalmentien risteyssillan purkua.

Suurin muutos koulutielle tapahtuu kesällä 2021. Reposalmentien silta puretaan heinäkuussa. Kevyelle liikenteelle tarkoitettu väliaikainen silta valmistuu ja tulee käyttöön ennen purkutyön aloittamista.

 

Rakentamisen aikana liikennejärjestelyt muuttuvat tarpeen mukaan. Koulutielle tulevista muutoksista tiedotetaan oppilaita ja vanhempia Wilma-viesteillä.

Ota yhteyttä

Laajasalontien katujärjestelyt

Urakoitsija: Tieluiska Oy

050 475 8878

Jätä viesti ja työmaalta otetaan Sinuun yhteyttä.

laajasalontie@tieluiska.fi