fbpx

Tilannetietoa Laajasalontien työmaalta syyskuussa

Julkaistu: 30. syyskuuta 2021

Reposalmen sillan purku valmistui heinä-elokuun vaihteessa ja liikenne palautui 2+2 kaistoille. Sillan purusta tehtiin timelaps -video jolla työmaan näkyvintä vaihetta seurattiin tiiviisti. Video tulee julkaisuun lokakuussa.

Vesihuoltotyöt etenevät, kaapeliputkitusten rakentaminen käynnissä

Kadun rakennekerrosten vaatimat kaivutyöt ja vesihuollon rakentaminen on aloitettu Isosaarentiellä, välillä Laajasalontie – Jussaarenkuja. Työn aikana Isosaarentien kadunvarsipysäköintiä rajoitetaan ja näin varmistetaan asukkaiden ja muun liikenteen pääsy vesihuoltokaivannon ohi. Kiinteistöjen liittymien kohdalla ajo kiinteistölle järjestetään tarvittaessa ajosilloilla kaivannon yli.

Laajasalontiellä vesihuoltoa on rakennettu Yliskyläntien louhinta-alueen kohdalle saakka (noin 500 metriä).

Väliaikaisen sillan eteläpuolella on aloitettu Laajasalontien rakennekerrosten sekä operaattoreiden kaapeliputkitusten rakentaminen. Sillan pohjoispuolella on käynnissä betonisten kaapelikanavien rakentaminen 110 kV sähkölinjaa varten sekä kaukolämpöputkitusten asennustyöt.

  Liikennemuutoksia Laajasalontiellä

  Karttakuvissa työmaan tilannetta syyskuussa, sekä aikatauluja loppuvuoden osalta seuraavista työvaiheista.

  Liikennemuutoksia Laajasalontiellä

  Louhintaa Yliskyläntien kohdalla

  Yliskyläntien kohdalla Laajasalontien kallioalueen louhinta on jatkunut. Sen valmistuttua louhitaan vielä vesihuoltokanaalit Koirasaarentien ja Laajasalontien risteyksen tuntumaan.

  Louhintatyöt toteutetaan meluluvan puitteissa arkisin kello 7–18 välillä.

  Liikenteeseen hidastuksia Koirasaarentie-Laajasalontie-Kuvernöörintie -risteysalueella

  Koirasaarentie – Laajasalontie – Kuvernöörintie risteysalueen rakentaminen jatkuu. Vesihuollon liitokset rakennetaan ensin valmiiksi Laajasalonkaaren risteyksessä ja tämän jälkeen rakentaminen etenee kohti Koirasaarentietä.

  Rakentaminen etenee lokakuun alussa risteysalueelle, ja tämä vaikuttaa liikenteeseen. Liikennejärjestelyistä tiedotetaan tarkemmin niiden muuttuessa. Toivomme kaikille kiireettömyyttä ja kärsivällisyyttä. Risteysalueen työt haittaavat liikennettä vuoden loppuun.


  Ota yhteyttä

  Laajasalontien katujärjestelyt

  Urakoitsija: Tieluiska Oy

  050 475 8878

  Jätä viesti ja työmaalta otetaan Sinuun yhteyttä.

  laajasalontie@tieluiska.fi