fbpx

Koulut alkoivat, tehdään yhdessä turvallinen koulutie

  • Julkaistu: 11 elokuuta 2021
  • Tiedoksi erityisesti koululaisille ja heidän vanhemmilleen.

Koululaiset ovat palanneet taas opintielle ja pyydämme kaikkia tiellä liikkujia huomioimaan koululaiset liikenteessä. Turvallinen koulutie on kaikkien yhteinen asia.

Turvallinen kulku kouluun Koirasaarentieltä Laajasalontien yli Kuvernöörintielle on mahdollista koko ajan. Toki osa suojateistä ei ole käytössä, ja osa kävelyteitä on jouduttu osittain kaventamaan tai ohjaamaan reittiä toisin. Muutokset ovat selkeästi havaittavissa, aidattuja, liikennemerkein ja nuolin opastettuja. 

Pienten koululaisten on hyvä tutustua reittiin vanhemman opastuksella säännöllisesti myös koulun alettua, jotta lapset osaavat havaita muuttuvat reitit myös jatkossa.

Kallionlouhintatyöt jatkuvat syksyllä.

Louhinta jatkuu Yliskyläntien läheisyydessä Nesteen kohdalla syyskuun puolen välin aikoihin. Tällöin alueella on tiedossa jalankulkijoiden ja autoliikenteen väliaikaisia pysäytyksiä.

Jokaisella pysäyttämistä vaativalla kulkureitillä on huomioväreihin pukeutunut pysäytyshenkilö. Pysäytys kestää muutaman minuutin – odotathan rauhallisesti, että saat luvan jatkaa matkaa. Koulumatkaan kannattaa varata myös muutama minuutti lisäaikaa.

Koirasaarentien läheisyydessä louhinta jatkuu syksyllä ja sen aiheuttamista muutoksista tiedotamme myöhemmin erikseen.

autoja tiellä

Väliaikainen kävelysilta on käytössä.

Suurin muutos koulutielle tapahtui kesällä kun Reposalmentien silta purettiin. Jalankulkijoille ja pyöräilijöille reitti Laajasalontien yli kulkee väliaikaista siltaa pitkin kunnes risteysalue ylitykseen on valmis.

Rakentamisen aikana liikennejärjestelyt muuttuvat tarpeen mukaan. Koulutielle tulevista muutoksista tiedotetaan oppilaita ja vanhempia Wilma-viesteillä. On suositeltavaa seurata myös työmaan nettisivustoa ja Facebook-viestintää. 

Rakentamisen aikana liikennejärjestelyt muuttuvat tarpeen mukaan. Koulutielle tulevista muutoksista tiedotetaan oppilaita ja vanhempia Wilma-viesteillä.

Ota yhteyttä

Laajasalontien katujärjestelyt

Urakoitsija: Tieluiska Oy

050 475 8878

Jätä viesti ja työmaalta otetaan Sinuun yhteyttä.

laajasalontie@tieluiska.fi