fbpx

Tieluiska +

Suninen WRC
www.teemusuninen.comWRC.com
Yhteistyössä WRC kaudelle 2021

Teemun kanssa
Yhteisellä tiellä

Teemu Suninen ajoi ensimmisen rallinsa 2013, ajaen sitä ennen lukemattomia kierroksia kartingradoilla Kimi Räikkösen tapaan ja voittaen useita Suomen mestaruuksia, MM 4. ja EM 3. sijoitukset. Myös Rallycrossin puolella Teemulla on saavutuksia. Rallin MM-sarjassa M-Sportin Ford WRC -tiimin kuljettajana Teemu esitti nopeita suorituksiaan vuosina 2017-2021. 

9

Miksi Teemu?

Teemun suhtautuminen työntekoon on hyvin samankaltaista kuin meillä Tieluiskalla. Antaumuksella, tosissaan, mutta ei totisesti. Omasta työstä on helppo olla ylpeä, kun sen tekee aina niin hyvin kuin osaa.

 

Teemu on ihmisenä ja kuljettajana erittäin rauhallinen ja päättäväinen. Hän vaatii itseltään paljon, ja tekee nöyränä periksiantamatonta työtä saavutustensa eteen ja oppii nopeasti. Kyseessä on poikkeuksellisen analyyttinen ja nopea kuljettaja, jolla on erinomainen kyky tunnistaa omat vahvuutensa ja heikkoutensa sekä jatkuva halu kehittyä.

9

Miksi ralli?

Rallissa jokainen suorittaa oman osuutensa pikataipaleilla ja niiden ulkopuolella mahdollisimman hyvin, ja tiimin osasuoritusten onnistuminen yhdessä ratkaisee tuloksen. Samalla taktiikalla pärjää infrarakentajana. Meillä jokaisen suoritus on merkityksellinen.

Rakennamme
maan alta ja päältä

Me Tieluiskalla rakennamme suunnitelmien mukaista infraa ja kestävää ympäristöä suurella antaumuksella. Voimavaramme on uskollisen ja päättäväisen henkilöstön kyky toimia parhaan mahdollisen taidon mukaan, jokainen omalla sektorillaan. Matalassa organisaatiossamme jokaisen työpanos on tärkeä, ja pystymme reagoimaan ketterästi matkan varrella tuleviin tilanteisiin.

Sunisen sanoin hyvä rallikuski on ”nopea, ennakoiva ja kokonaisvaltainen, jotta tietää mitä on tulossa ja pystyy hallitsemaan monet olosuhteet”. Samanlainen on hyvä infrarakennusalan yritys!

Yhteisellä tiellä

”Meitä Tieluiskalla puhuttelee kovasti se miten Teemu pystyy kertomaan saavutuksistaan jalat maassa ja samalla pää pilvissä matkalla kohti unelmiaan. Näin järkevää ja taitavaa kaveria on ilo tukea. Miehen nopeus, kyky oppia ja soveltaa osaamistaan on juuri sitä mihin kannustamme henkilöstöämme. Kehityminen on itsestä kiinni!

Markku Hurskainen

Toimitusjohtaja, Hyvinkään Tieluiska Oy

”Olen innoissani tästä uudesta yhteistyökumppanuudesta Tieluiskan kanssa! Jaamme samoja arvoja, ja yrityksessä ymmärretään kovan työnteon merkitys menestykselle. Heillä on hieno perinteikäs tarina taustalla josta yritys on kasvanut melkoiseksi tekijäksi! Matkassani on paljon samoja piirteitä, ja molemmat aiomme menestyä lisää.”

Teemu Suninen

Osoite

Harkkokatu 6
05800 Hyvinkää, Finland

Puhelin

020 759 0400

Sähköposti

info@tieluiska.fi