fbpx

Sarvastonkaaren liikennejärjestelyt muuttuvat torstaina 7.10.2021

Julkaistu: 6. lokakuuta 2021

Sarvastonkaaren vesihuollon rakentaminen aiheuttaa muutoksia koko loppuvuoden ajan Laajasalontien-Koirasaarentien ja Kuvernöörintien risteyksessä.

Suurin muutos liikennejärjestelyissä on Santahaminan ja Herttoniemen suunnasta tulevalle moottoriajoneuvo-liikenteelle

✔️ Santahaminan suunnasta tuleva liikenne joutuu osittain koukkamaan vastaantulevien kaistalle, jolloin samanaikaisesti risteykseen ei voi tulla Herttoniemen suunnasta. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että liikenne ohjataan valoilla kulkemaan vuorotellen. Kun Santahaminan liikenteelle palaa vihreä valo, niin Herttoniemen suunnasta tulijoille palaa punainen. Ja toisinpäin. Santahaminan suunnasta yhdeltä ja samalta ajokaistalta ajetaan suoraan, sekä käännytään vasemmalle ja oikealle.

Liikennemuutoksia Laajasalontiellä

 ✔️ Herttoniemen suunnasta tuleva moottoriajoneuvoliikenne supistetaan kahdelle kaistalle. Sarvastonkaarelle kääntyminen tapahtuu suoraan ajavien kaistalta.

✔️ Koirasaarentieltä ajokaista supistetaan yhdelle kaistalle.

✔️ Sarvastonkaaren liikennejärjestelyt säilyvät ennallaan.

Risteyksen liikennevalot on ohjelmoitu uudelleen vastaamaan uusia liikennejärjestelyjä. Muutokset toteutetaan torstaina 7.10.2021.

Nyt tarvitaan kaikilta vähän enemmän malttia liikenteessä sekä ennakointia matka-ajoissa. Näin ehditään aamulla kaikki töihin ja työmiehetkin pääsevät ehjänä kotiin työmaalta.

Ota yhteyttä

Laajasalontien katujärjestelyt

Urakoitsija: Tieluiska Oy

050 475 8878

Jätä viesti ja työmaalta otetaan Sinuun yhteyttä.

laajasalontie@tieluiska.fi