fbpx

Risteysalueen kaistajärjestelyt suoristuvat 1.11.2021

Julkaistu: 29. lokakuuta 2021

Kaivuutyöt Laajasalontien-Koirasaarentien-Kuvernöörintien risteysalueen yli etenevät hyvin nykyisen suunnitelman mukaisesti. Ensi viikolla kaivanto siirtyy askeleen eteenpäin ja maanantaina 1.11. kaistajärjestelyitä suoristellaan.

Risteysalueen kaivuut ovat tärkeä osa työtä, jolla taataan koko asukasluvultaan kasvavalle alueelle jatkossakin toimiva kunnallistekniikka – eli tuleva ja menevä vesi, kaukolämpö ja tieliikenneyhteydet.

Moottoriajoneuvojen liikenne säilyy edelleen valo-ohjatusti kahdella kaistalla.

Liikennemuutoksia Laajasalontiellä

 ➡️ Käytännössä muutos tarkoittaa Santahaminan suunnasta tultaessa sitä, että oikeanpuoleinen kaista poistuu käytöstä ja liikenne ohjataan kahdella vasemman puoleisella kaistalta molemmilta ohittamaan kaivanto sen vasemmalta puolelta. Bussit kulkevat edelleen oikeanpuoleista kaistaa. Santahaminasta tulevan liikenteen kaistojen muutostyöt ovat jo käynnissä ja suoristukset tulevat voimaan jo viikonlopulle!

➡️ Koirasaarentieltä tultaessa kaistat siirtyvät hieman oikealle, ja vasen kaista suljetaan. Kaksi siirrettävää kaistaa ylittää risteysalueen, ja molemmilta voi kääntyä Herttoniemen suuntaan. Oikeanpuoleista kaistaa ajetaan suoraan Kuvernöörintielle ja käännytään Santahaminan suuntaan.
➡️ Herttoniemestä tultaessa kaistajärjestelyt ovat hyvin pitkälti samanlaiset kuin tälläkin hetkellä.
➡️ Myös Kuvernöörintieltä risteysalueelle tilanne säilyy samanlaisena muuten, mutta Santahaminaan kääntyvät ohittavat jatkossa kaivannon eri puolelta kuin tällä hetkellä.

Muutokset toteutetaan maanantaina 1.11.2021. Näillä järjestelyillä edetään kunnes kaivanto siirtyy taas askeleen edemmäs kohti Koirasaarentietä.

Kaivuut aiheuttavat haittaa ja varmasti osin harmiakin, mutta ennakoinnilla edelleen selvitään. Kiitämme autoilijoita huomaavaisesta ajosta ja muistutamme 30 km/h nopeusrajoituksen noudattamisesta. Kaivannoissa työskentelee ihmisiä, vaikka aina heitä ei liikenteen joukossa näykään.

Ota yhteyttä

Laajasalontien katujärjestelyt

Urakoitsija: Tieluiska Oy

050 475 8878

Jätä viesti ja työmaalta otetaan Sinuun yhteyttä.

laajasalontie@tieluiska.fi