fbpx

Perjantaina 1.9.2023 saadaan käyttöön uusia pyörätieosuuksia

Julkaistu: 1. syyskuuta 2023

Vaikutukset liikenteeseen

Tämän viikon perjantaina saadaan auki uusia osuuksia jalankulku- ja pyöräilyväylistä Laajasalontiellä.

Tiedotekuvassa on nähtävissä tällä hetkellä käytössä olevat jalankulku- ja pyöräilyväylät. Kuvaan on merkitty jalankulkutiet vihreällä ja pyöräilyväylät punaisella. Osa merkityistä väylistä on yhdistetty molempien kulkijoiden käyttöön. Kuva ja reitit päivittyvät hieman, kun liikennevalot saadaan käyttöön.

Torstaina ja perjantaina tehdään sekä liikennevalojen käyttöönottoa että sähkötöitä, jotta saadaan uuteen liikennevalokaappiin sähköt Yliskyläntiellä eli Nesteen risteyksen läheisyydessä. Näiden töiden valmistuttua saamme Laajasalontien ja Yliskyläntien risteyksen lopulliset liikennevalot käyttöön ja siten myös Laajasalontien ylittävän suojatien auki. Perjantaista eteenpäin pitäisi olla siis väylät käytössä Kiiltomadonpolulta pohjoisen suuntaan ja Laajasalontien yli Yliskyläntielle.

Muistutuksena kulkijoille, että Laajasalontien suuntaiset pyöräilyväylät ovat suunnitelman mukaisesti yksisuuntaisia. Jos pyöräilijöiden kulkureitteihin tulee väliaikaisia muutoksia Kruunusiltojen työmaan ja työvaiheiden edetessä, asiasta tiedotetaan kyseisen työmaan toimesta.

Herttoniemen suuntaan kulkevat pyöräilykaistat päällystetään/avataan vasta, kun Yliskylän ramppien korotetut suojatiet saadaan valmiiksi. Korotetut rampit valmistuvat syyskuun alkupuoliskon aikana.

Työmaan karttakuva 2.8.2023

Ota yhteyttä

Laajasalontien katujärjestelyt

Urakoitsija: Tieluiska Oy

050 475 8878

Jätä viesti ja työmaalta otetaan Sinuun yhteyttä.

laajasalontie@tieluiska.fi