fbpx

Loppuviikosta asfaltoidaan torstaina päivällä ja to-pe välisenä yönä

Julkaistu: 12. heinäkuuta 2023

Vaikutukset liikenteeseen

Loppuviikon aikana asfaltoidaan kuvaan merkityillä alueilla päivä- ja yötöinä.

Päivällä tehtävät työt eivät vaadi käytössä olevien kaistojen sulkemista, vaan kaikki työ tehdään työmaa-aitojen sisäpuolella, joten työvaiheiden ei pitäisi aiheuttaa merkittävää ruuhkautumista. Alueella liikkuu kuitenkin vaiheiden aikana tavallista enemmän kalustoa, joka voi osaltaan jonkun verran vaikuttaa liikenteen sujuvuuteen. Päiväajan työt aloitetaan klo 7 aikoihin ja tehdään niin pitkään, että kokonaisuus saadaan valmiiksi.

Yötyöt tulevat vaikuttamaan liikenteen sujuvuuteen ja vaativat myös kiertoreittien käyttöä. Yötyöt aloitetaan kuitenkin vasta 20-22 välillä sen mukaan, kuinka vilkasta iltaliikenne vaikuttaa olevan.

Torstaina 13.7. päivällä tehtävät työvaiheet

Torstaina 13.7.2023 päivätyönä asfaltoidaan oheisessa kuvassa vihreällä esitetty alue Yliskyläntiellä. Alue kattaa noin puolet Yliskyläntien leveydestä.

Laajasalontien työmaan karttakuva

13-14.7. välisenä yönä tehtävät työvaiheet

  • Torstain ja perjantain välisenä yönä (13.-14.7.2023) tehdään korkeustasojen muutokset ja asfaltoinnit liityttäessä vanhaan ajorataan urakka-alueen pohjoispäässä.
  • Työ vaikuttaa liikenteeseen Herttoniemen suuntaan ajettaessa. Liikenne ohjataan ohittamaan työalue Yliskyläntien risteyksen ja Kuvernöörintien kautta. 
  • Työalue on merkitty karttaan punaisella ja kiertoreitti sinisellä viivalla. Kiertoreitille asennetaan kiertotieopasteet.
  • Järjestelyt ovat voimassa torstai-illasta alkaen klo 20-22 perjantaiaamuun klo 7 asti.
  • Samana yönä tehdään myös Santahaminan suunnan kaistoille pieni korkeusmuutosalue. Kyseisessä työvaiheessa käytämme työn aikana liikenteenohjaajia. Myös tuo työalue on merkitty karttaan punaisella.

 

Ota yhteyttä

Laajasalontien katujärjestelyt

Urakoitsija: Tieluiska Oy

050 475 8878

Jätä viesti ja työmaalta otetaan Sinuun yhteyttä.

laajasalontie@tieluiska.fi