fbpx

Torpanpiha® multa

Kasvualustat Tieluiskalta

Torpanpiha® tuotteet

Omat multa-asemat Espoossa ja Vantaalla.
Z

Nopeus

Tarvittaessa toimitamme multatilauksen jo samana päivänä. Kuljettajamme ovat kiitettyjä ammattilaisia.

Tasalaatuisuus

Multatuotteemme ovat tunnettuja tasalaatuisuudestaan. Meille kelpaa vain paras, ja samaa sanovat asiakkaamme!

Kokemus

Olemme valmistaneet laadukasta multaa jo yli 10 vuoden ajan. Hyvä  multa syntyy suurella sydämellä, alan kokeneimpien osaajien käsissä.
N

Puhtaus

Käytämme vain puhtaita raaka-aineita luotettavista lähteistä. On kyse sitten pihanurmesta tai hyötypuutarhasta, valitse rikkaruohoton ja puhdas multa.

Uutuustuote - Torpanpiha® Sadepuutarhamulta

Kaupunkiympäristöä rakennettaessa kasvipeitteisiin painanteisiin tarkoitettu erikoismulta hulevesien hallintaan.

Puutarhan yleismulta

Levitysvalmis kasvualusta nurmikoille ja istutusalueille. TORPANPIHA® PUUTARHAN YLEISMULTA on kivennäismaapitoinen, seulottu, kalkittu ja lannoitettu, levitysvalmis kasvualusta nurmikoiden ja istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen. Tuote soveltuu erinomaisesti mm. siirtonurmen alusmullaksi. Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hitaasti liukenevilla mineraalilannoitteilla.

Havupuumulta

Happamankasvualustan vaativille kasveille kuten havupuille ja rodoille.
TORPANPIHA® HAVUPUUMULTA on kivennäismaapitoinen seulottu, kalkitsematon ja kevyesti lannoitettu, levitysvalmis kasvualusta erityisesti happaman kasvualustan vaativille kasveille, kuten havupuille ja rodoille.
Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hitaasti liukenevilla mineraalilannoitteilla.

Istutusmulta

Istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen. TORPANPIHA® ISTUTUSMULTA on kivennäismaapitoinen seulottu, kalkittu ja lannoitettu, levitysvalmis kasvualusta istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen. Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hitaasti liukenevilla mineraalilannoitteilla.

Niittymulta

Erityisesti luonnon mukaisille niityille. TORPANPIHA® NIITTYMULTA on kivennäismaapitoinen, seulomaton, vähäravinteinen ja karu, levitysvalmis, hapan kasvualusta kohteisiin, joissa pH- ja lannoitustason tulee olla alhainen. Parhaan tuloksen saadaksesi niitty kannattaa perustaa pihan kuivimmalle ja valoisimmalle paikalle.

Torpanpiha® niittymulta

Kattopuutarhamulta

Intensiivisille viherkatoille ja kattopuutarhoille. TORPANPIHA® KATTOPUUTARHAMULTA on käyttövalmis viherkattojen kasvualusta katto- ja kansipuutarhoille sekä muille intensiivisille viherkatoille. Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hitaasti liukenevilla mineraalilannoitteilla.

Sedum-kattomulta

Ekstensiivisille viherkatoille kuten maksaruohokatoille ja niittykatoille.
TORPANPIHA® SEDUMKATTOMULTA on käyttövalmis viherkattojen kasvualusta maksaruoholle ja muille ekstensiivisille viherkatoille. Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla, pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hitaasti liukenevilla mineraalilannoitteilla.

Kuorikate, Kuusi

Kuusenkuorikate on koko puutarhan yleiskate, se viimeistelee puu- ja pensasistutukset ja sopii hyvin esim. kasvimaan käytävien pinnaksi.

Kuorikate, Mänty

Männynkuorikatteemme on punertavaa ja sopii erinomaisesti kaikkiin kohteisiin. Kaunis männynkuori viimeistelee paraatipaikalla olevat istutukset ja luo huolitellun ilmeen.

Kaakaokuorikate

Luonnonmukainen kaakaokuori on erittäin suosittua ja tyylikäs kateratkaisu ruusuille, perennoille, pensaille, hedelmäpuille, keittiöpuutarhaan tai vaikka kukkaruukkuun katteeksi. Alhaisen pH:n takia se soveltuu myös erittäin hyvä esim. alppiruusuille (Rhododendron). Kaakao-kate on optimaalinen valinta esim. perennapenkkiin.

Koristekatteet

Kauttamme saatavilla Trekoli koristekatteita kolmessa värissä (musta, pähkinän ruskea, tiilen punainen). Koristekate on valmistettu mäntyhakkeesta ja värjätty punamullalla, eli se ei sisällä mitään lisäaineita. Toimitamme koristekatteita kahdessa muodossa, lavoina ja suursäkeissä.

Tilaa multaa

Soittamalla suoraan multa-asemillemme tai sähköpostitse osoitteesta kasvualustat@tieluiska.fi
 
Yritysasiakas, tilinavauslomakeYksityisasiakas, tilauslomake
www.torpanpiha.fi -sivuston on yksityisasiakkaille suunnattu sivusto joilla löytyy mm. laskuri avuksesi kuinka paljon multaa tarvitset. Voit myös tilata multaa ja kuorikatetta suoraan kotiisi tai haluamaasi paikkaan!
Torpanpiha® multaa ja kuorikatetta

Erikoistuotteita tilauksesta

N

Mitä?

Kerro meille minkälaiseen kohteeseen tarvitset kasvualustaa tai muuta maa-ainesta, me autamme ratkaisemaan haastavamman tai erikoisenkin paikan kysymykset.

 

Kysy lisää, Juha Liukkonen, Puh. 0400 489 957

 

Kaivumaiden hyötykäyttö

N

Vastaanotamme erilaisia kaivumaita multa-asemillamme.

Pystymme hyödyntämään eritoten hietaa, hiekkaa ja savea. Hiekka ja hieta on hyödyntämiskelpoista, kun mukana ei ole paljoakaan pientä, alle 25 mm, kiveä. Savista paras vaihtoehto on ns. kuivakuorisavi. Mullanjalostustuotannon sivutuotteena syntyvää seulontaylitettä voi hyödyntää täyttömaana, kun täytöltä ei vaadita kantavuutta. Ylite on osoittautunut erinomaiseksi viheralueiden pohjamaaksi, joilla ongelmana on veden valuminen perusmaan läpi tai kapillaarisuus ei toimi. Kaivumaiden sopivuus hyötykäyttöön tulee selvittää vastaanottopisteistämme ennen toimitusta. Henkilökuntamme antaa lisätietoja vastaanottopisteissä.

Kysy lisää, Ismo Heikkala, Puh. 040 514 3649

 

Vantaan multa-asema

Länsisalmi, Pitkäsuontie 7, Vantaa

Puh. 020 759 0452

Avoinna:
ma-pe 7.00-15.30

Vantaan multa-asema, Länsisalmi

Espoon multa-asema

Ämmässuo, Ämmässuonkuja 3, Espoo

Puh. 020 759 0455

Avoinna:
ma-pe 7.00-15.30

Espoon multa-asema, Ämmässuo

Espoon multa-asema, Ämmässuo

Hyvinkään Tieluiska Oy

Y-tunnus: 0597303-9

Laskutusosoite

Hyvinkään Tieluiska Oy
PL 5284
70701 KUOPIO

Tähän osoitteeseen pyydämme lähettämään vain laskut. Sähköisen laskutuksen ohjeet (PDF)

Pyydämme huomioimaan vaaditut tunnisteet laskua lähettäessä: lähettäjän nimi, laskun päiväys, laskunnumero, viitenumero, laskun summa, eräpäivä, myyjän y-tunnus sekä työmaanumero.

Hallinto ja korjaamo

Harkkokatu 6
05800 Hyvinkää
puh: 020 759 0400
fax: 019 485 278
Avoinna: ma-pe 8-16
info@tieluiska.fi

Maa- ja ympäristörakentaminen

Hakakalliontie 7
05460 Hyvinkää

Sähköiset tarjouspyynnöt maanrakennus@tieluiska.fi

Laadukas multa myös yksityisasiakkaille!

Torpanpiha® -tuoteperhe

Puhtaat ja laadukkaat multatuotteemme on saatavilla myös yksityisasiakkaille, noudettuna tai kotiin toimitettuna! Lue lisää:
www.torpanpiha.fi

Tietosuojakäytännöt:

- Järjestelmät

- Markkinointirekisteri

Vantaan multa-asema

Länsisalmi
Pitkäsuontie 2, 01230 Vantaa
puh. 020 759 0452

Avoinna:
ma-pe 7.00-15.30
kasvualustat@tieluiska.fi

Espoon multa-asema

Ämmässuo
Ämmässuonkuja 3, 02820 Espoo
puh. 020 759 0455

Avoinna:
ma-pe 7.00-15.30
kasvualustat@tieluiska.fi