fbpx

Torpanpiha® kasvualustat

Myös räätälöidyt ja erikoistuotteet, multa-asemiltamme Espoosta ja Vantaalta.

Torpanpiha® kasvualustat

Laatumultaa Etelä-Suomen suurimmalta irtomullan valmistajalta.
Z

Nopeus

Tarvittaessa toimitamme multatilauksen jo samana päivänä. Kuljettajamme ovat kiitettyjä ammattilaisia.

Tasalaatuisuus

Multatuotteemme ovat tunnettuja tasalaatuisuudestaan. Meille kelpaa vain paras, ja samaa sanovat asiakkaamme!

Kokemus

Olemme valmistaneet laadukasta multaa jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Hyvä  multa syntyy suurella sydämellä, alan kokeneimpien osaajien käsissä.
N

Puhtaus

Käytämme vain puhtaita raaka-aineita luotettavista lähteistä. On kyse sitten pihanurmesta tai hyötypuutarhasta, valitse rikkaruohoton ja puhdas multa.

Uutuustuote - Torpanpiha® Sadepuutarhamulta

Kaupunkiympäristöä rakennettaessa kasvipeitteisiin painanteisiin tarkoitettu erikoismulta hulevesien hallintaan.

Puutarhan yleismulta

Levitysvalmis kasvualusta nurmikoille ja istutusalueille. TORPANPIHA® PUUTARHAN YLEISMULTA on kivennäismaapitoinen, seulottu, kalkittu ja lannoitettu, levitysvalmis kasvualusta nurmikoiden ja istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen. Tuote soveltuu erinomaisesti mm. siirtonurmen alusmullaksi. Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hitaasti liukenevilla mineraalilannoitteilla.

Havupuumulta

Happamankasvualustan vaativille kasveille kuten havupuille ja rodoille.
TORPANPIHA® HAVUPUUMULTA on kivennäismaapitoinen seulottu, kalkitsematon ja kevyesti lannoitettu, levitysvalmis kasvualusta erityisesti happaman kasvualustan vaativille kasveille, kuten havupuille ja rodoille.
Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hitaasti liukenevilla mineraalilannoitteilla.

Istutusmulta Plussa

Istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen. TORPANPIHA® ISTUTUSMULTA Plussa on kivennäismaapitoinen seulottu, kalkittu ja lannoitettu, levitysvalmis kasvualusta istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen vaateliaille kasveille. Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hitaasti liukenevilla mineraalilannoitteilla.

Istutusmulta

Istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen. TORPANPIHA® ISTUTUSMULTA on kivennäismaapitoinen seulottu, kalkittu ja lannoitettu, levitysvalmis kasvualusta istutusalueiden perustamiseen ja korjaamiseen vaatimattomille kasveille. Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hitaasti liukenevilla mineraalilannoitteilla.

Niittymulta

Erityisesti luonnon mukaisille niityille. TORPANPIHA® NIITTYMULTA on kivennäismaapitoinen, seulomaton, vähäravinteinen ja karu, levitysvalmis, hapan kasvualusta kohteisiin, joissa pH- ja lannoitustason tulee olla alhainen. Parhaan tuloksen saadaksesi niitty kannattaa perustaa pihan kuivimmalle ja valoisimmalle paikalle.

Inframulta

Levitysvalmis kasvualusta infrakohteisiin. Torpanpiha® INFRAMULTA on ammattilaiskäyttöön tarkoitettu seulottu, kivennäismaapitoinen, karu, hapan ja kevyesti lannoitettu kasvualusta. Seos on tarkoitettu kasvualustaksi kohteisiin, joissa lannoitustason tulee olla alhainen tai tuote halutaan lannoittaa ja kalkita kohdekohtaisesti erikseen. Savipitoisuutensa vuoksi tuote soveltuu mm. jyrkähköjen luiskien verhoiluun. Seulontatavoite < 30 mm.

Kattopuutarhamulta

Intensiivisille viherkatoille ja kattopuutarhoille. TORPANPIHA® KATTOPUUTARHAMULTA on käyttövalmis viherkattojen kasvualusta katto- ja kansipuutarhoille sekä muille intensiivisille viherkatoille. Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hitaasti liukenevilla mineraalilannoitteilla.

Sedum-kattomulta

Ekstensiivisille viherkatoille kuten maksaruohokatoille ja niittykatoille.
TORPANPIHA® SEDUMKATTOMULTA on käyttövalmis viherkattojen kasvualusta maksaruoholle ja muille ekstensiivisille viherkatoille. Tuote on lannoitettu ensiluokkaisilla, pinnoitetuilla, lämpövaikutteisilla ja hitaasti liukenevilla mineraalilannoitteilla.

Kuorikate, Kuusi

Kuusenkuorikate on koko puutarhan yleiskate, se viimeistelee puu- ja pensasistutukset ja sopii hyvin esim. kasvimaan käytävien pinnaksi.

Kuorikate, Mänty

Männynkuorikatteemme on punertavaa ja sopii erinomaisesti kaikkiin kohteisiin. Kaunis männynkuori viimeistelee paraatipaikalla olevat istutukset ja luo huolitellun ilmeen.

Kaakaokuorikate

Luonnonmukainen kaakaokuori on erittäin suosittua ja tyylikäs kateratkaisu ruusuille, perennoille, pensaille, hedelmäpuille, keittiöpuutarhaan tai vaikka kukkaruukkuun katteeksi. Alhaisen pH:n takia se soveltuu myös erittäin hyvä esim. alppiruusuille (Rhododendron). Kaakao-kate on optimaalinen valinta esim. perennapenkkiin.

Tilaa multaa

Soittamalla suoraan multa-asemillemme tai sähköpostitse osoitteesta kasvualustat@tieluiska.fi
Yritysasiakas, tilinavauslomakeYksityisasiakas, tilauslomake
www.torpanpiha.fi -sivuston on yksityisasiakkaille suunnattu sivusto joilla löytyy mm. laskuri avuksesi kuinka paljon multaa tarvitset. Voit myös tilata multaa ja kuorikatetta suoraan kotiisi tai haluamaasi paikkaan!
Torpanpiha® multaa ja kuorikatetta

Erikoistuotteita tilauksesta

N

Mitä?

Kerro meille minkälaiseen kohteeseen tarvitset kasvualustaa tai muuta maa-ainesta, me autamme ratkaisemaan haastavamman tai erikoisenkin paikan kysymykset.

 

Kysy lisää, Juha Liukkonen, Puh. 0400 489 957

 

Kaivumaiden hyötykäyttö

N

Vastaanotamme erilaisia kaivumaita multa-asemillamme.

Pystymme hyödyntämään eritoten hietaa, hiekkaa ja savea. Hiekka ja hieta on hyödyntämiskelpoista, kun mukana ei ole paljoakaan pientä, alle 25 mm, kiveä. Savista paras vaihtoehto on ns. kuivakuorisavi. Mullanjalostustuotannon sivutuotteena syntyvää seulontaylitettä voi hyödyntää täyttömaana, kun täytöltä ei vaadita kantavuutta. Ylite on osoittautunut erinomaiseksi viheralueiden pohjamaaksi, joilla ongelmana on veden valuminen perusmaan läpi tai kapillaarisuus ei toimi. Kaivumaiden sopivuus hyötykäyttöön tulee selvittää vastaanottopisteistämme ennen toimitusta. Henkilökuntamme antaa lisätietoja vastaanottopisteissä.

Kysy lisää, Ismo Heikkala, Puh. 040 514 3649

 

Vantaan multa-asema

Länsisalmi, Pitkäsuontie 2, Vantaa

Puh. 020 759 0452

Vantaan multa-asema, Länsisalmi

Espoon multa-asema

Ämmässuo, Ämmässuonkuja 3, Espoo

Puh. 020 759 0455

Espoon multa-asema, Ämmässuo

Espoon multa-asema, Ämmässuo

Tieluiska Oy

Y-tunnus: 0597303-9

Hallinto ja infrarakentaminen

Harkkokatu 3
05800 Hyvinkää

puh: 020 759 0400
fax: 019 485 278
Avoinna: ma-pe 8-16
info@tieluiska.fi

Korjaamo ja huoltopalvelut

Harkkokatu 6
05800 Hyvinkää

puh: 020 759 0400
info@tieluiska.fi

Laskutusosoite

Verkkolaskuosoitteemme: 003705973039
Verkkolaskuoperaattori:  Maventa
Välittäjätunnus: 003721291126
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH

page1image4030978096

Paperilaskut:
Tieluiska Oy 05973039
PL 100
80020 Kollektor Scan

Sähköpostilla PDF-laskut:
invoice-05973039@kollektor.fi

Lataa Laskutusohjeemme (PDF)

Tilatessamme ilmoitamme teille työmaanumeron, joka tulisi olla laskussa ostajan viitteenä, Finvoice-standardin mukaisessa kentässä OrderIdentifier. Laskutusohjelmassanne kentän nimi voi olla esim. Tilausnumero, Viitteenne tai Merkki. Kyseisessä kentässä ei saa olla työmaanumeron lisäksi muuta tietoa. Huomioittehan, että jokaisen työmaan lasku tulee lähettää omana laskunaan.
Tämä toimintamalli helpottaa laskujen automaattista käsittelyä merkittävästi.

Laadukas multa myös yksityisasiakkaille!

Torpanpiha® -tuoteperhe

Puhtaat ja laadukkaat multatuotteemme on saatavilla myös yksityisasiakkaille, noudettuna tai kotiin toimitettuna! Lue lisää:
www.torpanpiha.fi

Vantaan multa-asema

Länsisalmi
Pitkäsuontie 2, 01230 Vantaa
puh. 020 759 0452

Avoinna:
Ma-Pe 7.00–15.30

kasvualustat@tieluiska.fi

Espoon multa-asema

Ämmässuo
Ämmässuonkuja 3, 02820 Espoo
puh. 020 759 0455

Suljettu talvikaudeksi

kasvualustat@tieluiska.fi