fbpx

Viheralan ammattilaiset kokoontuvat jälleen vuoden suurimpaan ammattilaistapahtumaan Jyväskylän Paviljongissa keskiviikkona ja torstaina 12.-13.2.2020. Hulevesien hallintaan tarkoitettu kasvualusta, Torpanpiha® Sadepuutarhamulta vahvasti esillä tapahtumassa

Vihertekniikka näyttelyssä 2020 on Sadepuutarha-baari

Tule nauttimaan tunnelmasta näyttelyaleen keskialueelle Sadepuutarha-baariin! Vihertekniikka-näyttelyn sponsorina Hyvinkään Tieluiska Oy vastaa keskialueen baarin ilmeestä, ja tuo nähtäville kasvipeitteiset painanteet Torpanpiha® Sadepuutarhamullan avulla.

”Viherpäivät ja Vihertekniikka-näyttely on alan tärkein tapahtuma joka kokoaa ammattilaiset paikalle laajasti niin yksityiseltä kuin julkiseltakin puolelta. Halusimme olla osaltamme mukana kehittämässä Viherpäivien näyttelyä ja tästä syntyi idea yleisalueesta jossa osallistujat voivat tuoda esille tuotteitaan ja palveluitaan laajemmin, yksittäisen oman osaston lisäksi.” sanoo Hyvinkään Tieluiska Oy:n markkinointipäällikkö Sanna Kopola-Hirsimäki. ”Meille Viherympäristöliitto ja sen alaiset jäsenyhdistykset ovat tärkeitä sidosryhmiä, ja on ilo olla kehittämässä tapahtumaa enemmän messutapahtumaksi!”, hän jatkaa.

Alueen toteutuksessa ovat Hyvinkään Tieluiska Oy:n kanssa yhteistyössä mukana maisemasuunnittelija Minna Harju, Lehtovuori Oy, Rudus Oy, Puutarha Tahvoset Oy, sekä Leca Finland Oy.