fbpx

Bussiliikenne uusilla reiteillä ja louhintatyöt siirtyvät

Julkaistu: 1. kesäkuuta 2021

Bussiliikenne siirtyi uusille reiteille 1.6 ja myös bussipysäkkien paikat ovat osin muuttuneet. Uusien pysäkkien sijainnit näkyvät kuvassa. Pysäkeille on järjestetty opastetut kulkureitit, joissa pääsääntöisesti käytetään hyväksi nykyisiä jalkakäytäviä. Lisätietoa bussiliikenteen muutoksesta ja uusista reiteistä on HSL:n sivuilla www.hsl.fi.

Reposalmentien sillan rampit suljettu moottoriajoneuvoilta

Myös Reposalmetien sillalla ajo moottoriajoneivoilla suljetaan tiistaina 15.6. Reposalmentien sillan ramppien ja itse sillan sulkemisen jälkeen Laajasalontien ylityskohta on Koirasaarentie-Laajasalontie-Kuvernöörintien risteyksessä. Ajettaessa Laajasalontietä voi myös edelleen kääntyä Yliskyläntielle Nesteen kohdalta, tämä risteys säilyy toistaiseksi ennallaan.

Jalankulkijat ja pyöräilijät käyttävät Reposalmentien siltaa, kunnes väliaikainen Laajasalontien ylittävä jalankulkusilta on valmis arviolta kesäkuun lopulla. Väliaikainen jalankulkusilta korvaa nykyisen Reposalmentien sillan kulkuyhteyden.

  Liikennemuutoksia Laajasalontiellä

  Vihreällä merkityt reitit ovat mahdollisia jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Moottoriajoneuvoilla liikenne Laajasalontiellä on 2+2 kaistalla, ja uudet bussipysäkkien paikat on merkitty violetilla. Rampit Laajasalontieltä Reposalmentien sillalle on suljettu moottoriajoveuvoilta ja reitit uusille bussipysäkeille kulkevat osittain niiden kautta. Louhinta siirtyy kuvan yläosan punaiselle alueelle arviolta viikolla 22.

  Louhinta siirtyy Laajasalontien länsipuolelle Yliskyläntien kohdalle

  Louhintatyöt ovat käynnissä Laajasalontie-Koirasaarentie viereisellä kallioalueella. Kaikki liikenne pysäytetään räjäytysten ajaksi. Pysäytyksen kesto on ollut tähän mennessä muutaman minuutin. Risteysalueen louhintatyöt valmistuvat arviolta viikolla 22 ja tämän jälkeen louhintatyöt jatkuvat Laajasalontien länsipuolella Yliskyläntienkohdalla olevalle isommalla kallioalueella. Tämän louhinnan kesto on arviolta neljä kuukautta. Louhintatyöt toteutetaan meluluvan puitteissa arkisin kello 7–18 välillä.

  Vesihuollon toteutussuunnitelmaan muutoksia

  Kuvernöörintie – Laajasalontie – Koirasaarentie risteysalueen vesihuollon toteutussuunnitelmaa on päivitetty ja vesihuollon työtä pystytään nyt jatkamaan uusin suunnitelmin. Kaivannon tuentatapa muuttui ja risteysalueen kaivannon tuennassa käytetään kaivutukielementtejä. Voimakasta melua aiheuttava pontitustyö vähenee, joka siis myös vähentää melua asukkaille 

  Muistutamme liikenteen tilapäisistä järjestelyistä ja nopeusrajoituksista vilkkaalla risteysalueella.

  Erityisesti työmaa-alueella olevaa nopeusrajoitusta tulee noudattaa, jotta on mahdollisuus reagoida rakennustyön edetessä muuttuneisiin liikennejärjestelyihin. 

   

   

   Ota yhteyttä

   Laajasalontien katujärjestelyt

   Urakoitsija: Tieluiska Oy

   050 475 8878

   Jätä viesti ja työmaalta otetaan Sinuun yhteyttä.

   laajasalontie@tieluiska.fi