fbpx

Ympäristörakentaja, tule meille töihin!

Voit nyt aloittaa työhaastattelun Markuksen kanssa vaikka heti.

Tuu työhaastatteluun: https://tieluiska.fi/tyohaastattelu/

Tule mukaan mukavaan perheyhtiöön rakentamaan parempaa ympäristöä! Nimestämme huolimatta pääkaupunkiseudun kaupungit ovat suurimpia asiakkaitamme. Nopeasti kasvava infra-alan yrityksemme tarvitsee lisää osaavia käsipareja monipuolisiin ympäristörakentamisen tehtäviin. Viimeaikaisia kohteitamme ovat esimerkiksi lukuisat leikkipuistot, Thurmanin aukio Kauniaisissa, Stoan aukio Helsingissä, Juholanmäen pesäpallokenttä Järvenpäässä, Myyrmäen urheilupuisto Vantaalla, Rajakylän liikuntapuisto Vantaalla, Kontulan skeittipaikka Helsingissä ja Ruskeasannan hautausmaan laajennus Vantaalla. Sekä lukuisia muita ympäristörakentamisen kohteita!

Työt kohteissa vaativat monipuolista osaamista infrarakentamisen eri osa-alueilta maanrakennustöistä pintarakenteisiin. Kohteet sijaitsevat pääosin pääkaupunkiseudulla. Työssä on työehtosopimuksen mukainen koeaika.

Hyvinkään Tieluiska Oy on 40-vuotisen historian omaava suomalaisomisteinen perheyritys, joka työllistää yli 100 maa- ja ympäristörakennusalan ammattilaista. Toteutamme maanrakennusurakat, kunnallistekniset hankkeet, tieurakoiden viimeistelytyöt sekä talokohteiden maanrakennustyöt. Valikoimassamme on myös massastabiloinnit ja emulsiokylvöt. Ympäristörakentajana keskitymme suurempien ja julkisten hankkeiden toteutuksiin sekä virkistysalue- ja urheilupaikkarakentamiseen. Yrityksemme tunnetaan myös laadukkaan kasvualustan tuottajana – valmistamme ja myymme Torpanpiha® multaa Espoossa ja Vantaalla.